V. Tomaševskis pripažįsta klaidą: J. Narkevičiui nereikėjo skristi į JAE

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) lyderis Valdemaras Tomaševskis pripažįsta, kad susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus kelionė į Jungtinius Arabų Emyratus (JAE) buvo klaida, nes sueikvojo pernelyg daug laiko.

Visgi politikas ir toliau laikosi nuomonės, kad komandiruotės metu susisiekimo ministras jokių nusižengimų nepadarė.

„Aš pasakysiu taip: viena klaida buvo, kad nereikėjo J. Narkevičiui apskritai skristi į JAE. Kadangi ir laiko nebuvo ten važiuoti, daug buvo darbų, bet jis tarėsi su Vyriausybės vadovybe ir jam sakė, kad reikia važiuoti, buvo pažadėta. Jis net nenorėjo važiuoti. Žinote, skristi aštuonias valandas, ten vieną dieną pabūti ir tada vėl skristi aštuonias valandas atgal... Tai yra ir fiziškai sunku, gal to nereikėjo“, – portalui lrytas.lt teigė LLRA-KŠS lyderis.

Aš pasakysiu taip: viena klaida buvo, kad nereikėjo J. Narkevičiui apskritai skristi į JAE.

Visgi V. Tomaševskis laikosi pozicijos, kad komandiruotės metu J. Narkevičius jokių nusižengimų nepadarė.

„Bet aišku, ten nėra jokių nusižengimų, už darbinius pietus sumokėjo viena iš institucijų, o taip būna. Vienas ministras yra pasakęs, man rodos, teisingumo, kad jis pietauja, už jį moka kažkur ten Briuselyje tas, kuris pakvietė pietų, ir jam nepatogu paklausti, ar jis čia turi mokėti, nes, jeigu paklaus, tada jis įsižeis. Tai yra normali žmogiška situacija, į ją reikia įsijausti. Burbulas pučiamas lygioje vietoje“, – savo nuomonę pareiškė V. Tomaševskis.

ELTA primena, kad susisiekimo ministras J. Narkevičius, spalio mėnesį viešėdamas Abu Dabyje, už prabangią vakarienę nusprendė iš komandiruotei skirtų pinigų nemokėti, vietoje to, pasinaudojo Lietuvos automobilių kelių direkcijos, pavaldžios Susisiekimo ministerijai, lėšomis.

Susisiekimo ministerija skelbia, kad dviejų dienų komandiruotės išlaidos kelionei ir apgyvendinimui Abu Dabyje trims asmenims sudarė 4236,45 euro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Kažin, ar įmanomas toks variantas: Suvalkų lietuvis tampa Lenkijos kokiu nors ministru?...

Filosofas

Filosofas portretas
Durnius ir arabų Emyratuose yra durnius.

Kaži, kokia to priežastis?

Kaži, kokia to priežastis?  portretas
Pats dvasinis partijos tėvas ėmė ir sutiko? Gudrus ėjimas - prarasti šiek tiek, kad vėliau kompensuotų sau žymiai svarbesniu „karo trofėjumi”? Ignoruojant Tarptautinės teisės įstatymus, nepripažįstančios buvusiam okupantui jokių teisių į jo kadaise užgrobtas žemes bei tos teritorijos žmones!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių