V. Uspaskichas EP gali jungtis prie kairiųjų

  • Teksto dydis:

Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas Europos Parlamente gali jungtis prie kairiųjų. Nors politikas iš karto po rinkimų prisistatė Liberalų ir demokratų aljanso už Europą frakcijos vadovybei, jis gali papildyti antros pagal dydį Socialistų ir demokratų pažangiojo aljanso frakcijos gretas, šeštadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Dienraščio šaltinių teigimu, apie tokią galimybę V.Uspaskichas užsiminė šią savaitę valdančiosios koalicijos lyderių pasitarime.

„Darbiečių“ atstovai koalicijos partneriams aiškino, kad valdančiosios daugumos atstovai ir EP esą turėtų laikytis išvien, tačiau kai kurie to pasitarimo dalyviai svarstė, kad V.Uspaskicho žvilgsnis į kairę gali būti nukreiptas ir dėl kitų sumetimų – siekiant užsitikrinti solidesnę paramą EP sprendžiant dėl jo teisinės neliečiamybės.


Šiame straipsnyje: Viktoras UspaskichasEPkairieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

> mizantropas Pir, 2014-06-02 08:16 Atsakyti 0 0

> mizantropas Pir, 2014-06-02 08:16 Atsakyti 0 0 portretas
Tu cia nepersistenk,nes gali ir i teisma pakliuti uz tautu kirsinima....

mizantropas

mizantropas portretas
kitaip ir būti negalėjo. Kur tai matyta, kad ruskis kokiu dešiniečiu ar liberalu taptų. Ruskiams socializmas ir komunizmas yra kraujyje, tuo labiau, kad tos pasirinkimas gali uspaskichui padėti išsisukti nuo teismo. Jis visuomet buvo ir bus komuniaga, juk svarščikas, o ne koks mokslų daktaras.

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai neblogas zmogus Kedainiai klesti tegul eina
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių