„Valstiečių“ nuotaikos po rinkimų pakilios: viliasi gerų rezultatų Kaune

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis bei premjeras Saulius Skvernelis tikina, kad pasibaigus antrajam rinkimų turui nuotaikos pakilios. Pasak jų, sėkmės atveju LVŽS diskusijas dėl galimų koalicijų pradės pirmadienį.

„Tai kuomet visi išsimiegos, pamatys rezultatus visi, tuomet ir prasidės visos diskusijos. Gal ir diskusijų nereikės, gal rinkėjai nuspręs, kad jų net nereikia (...) Naktimis sprendimus (valdžia. – ELTA) priiminėjo prieš dešimt metų. Jei taip pat bus, matyt, jie pakartos šią naktį“, – šaržavo premjeras.

„Naktimis sprendimų nepriiminėjame“, – LVŽS rinkimų štabe jam pritarė R. Karbauskis.

S. Skvernelis neprognozavo, ar laimės kovą Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje.

Saulius Skvernelis (M. Morkevičiaus/ELTOS nuotr.)

„Valstiečių“ atstovui Vilniuje sunku laimėti, bet pamatysime rezultatus. Sunku prognozuoti rezultatus, reikia palaukti rezultatų, nėra čia ko užsiiminėti prognozėmis. Palaukime porą valandų“, – teigė premjeras.

R. Karbauskis taip pat pasidžiaugė rinkėjų aktyvumu.

„Pirmiausia norisi padėkoti žmonėms, kurie atėjo į rinkimus, nes rinkimų aktyvumas antrame ture buvo didesnis nei 2016-aisiais. Mes žinome, kokia situacija su koronavirusu, nepaisant to, žmonės ėjo balsuoti, tai reiškia, kad jiems svarbu, kokia bus valdžia. Kokia ji bus, paaiškės po dviejų valandų“, – teigė jis.

Ramūnas Karbauskis (M. Morkevičiaus/ELTOS nuotr.)

Abu LVŽS lyderiai tikino, kad nuotaikos po rinkimų pakilios. Premjeras taip pat pasveikino Kauno krepšinio klubo „Žalgiris“ gerbėjus su pergale prieš Vilniaus „Rytą“.

„Pirmiausia sveikiname visus su "Žalgirio" pergale (...) Mano nuotaikos labai geros, manau, ir Ramūno neblogos“, – sakė S. Skvernelis. 

„Dar nesimato Kauno rezultatų, o jų labai norėtųsi“, – teigė LVŽS pirmininkas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Ir kokie lietuviai liurbiai- per keturis metus taip ir nesuprato, kad tik " valstiečiai" nuoširdžiai dirbo jų labui. Dabar džiūgaukit koncervus pasirinkę, atiduokit seneliui su anūkėliu duoklę..

Audronis Benkunskis

Audronis Benkunskis portretas
Ne tokie kvaili tie Kauniečiai, kad uz kolūkiečius balsuotu.

Baba

Baba portretas
Cha cha cha :))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių