A. Veryga atsakė į G. Landsbergio būgštavimus: nereikia ieškoti sąmokslo teorijų

Dėl to, kad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC), sekmadienio rytą paskelbęs vienus užsikrėtimų skaičius, vakare juos patikslino, nereikia ieškoti sąmokslo teorijų, sako sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

„Tikrai nereikia čia jokių sąmokslo teorijų. Tikrai blogai, kad toks skaičius buvo rytą paskelbtas, bet Nacionalinis visuomenės sveikatos centras savaitgalį ir taip turi mažesnius pajėgumus. Ir darbo dienomis sudėtinga ir jų (pajėgumų – ELTA) neužtenka, todėl ir papildomi pajėgumai pasitelkiami. Blogai, kad buvo tas skaičius paskelbtas nepatvirtinus kitų atvejų, nes kai kurie žemėlapiai, sakykime, užsikrauna automatiškai. Matyt, žmonės nenorėjo, kad išlįstų skirtingi skaičiai. Vėliau buvo patikslinta, toks nurodymas buvo duotas“, – LRT televizijai kalbėjo A. Veryga.

Kiek anksčiau Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Gabrielius Landsbergis teigė, kad jam įtartinai atrodo tai, jog būtent rinkimų dieną buvo suklysta pateikti užsikrėtimų koronavirusu skaičius.

ELTA primena, kad sekmadienio rytą buvo pranešta apie 415 naujų koronaviruso atvejų šalyje. Vis dėlto pavakarę informacija patikslinta ir pranešta, kad per pastarąją parą Lietuvoje buvo užfiksuoti 603 nauji COVID-19 atvejai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mozė

Mozė portretas
Nu ka Verlyga. Tau juk Skvernas pistoleta padovanojo.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
O VERYGANAS KĄ NEPAPUOLĖ Į IŠRINKTŲJŲ SĄRAŠĄ.kOLŪKIEČIAI ,SAKIAU,KAD PER VERIGA IR TĄ AUTO APMOKESTINIMĄ PRAŠIKS RINKIMUS,NES ŽMONĖS NUSIVYLĘ NEIS BALSUOTI.31 PROCENTAS,TAI NE LIETUVA,O KRŪVA SIURBĖLIŲ SIURBENČIU VALSTYBĖS LĖŠAS,ARBA BIŠKI SU GALVA NEDRAUGAUJANTYS.KĄ BERINKSI,VISŲ PIRŠTAI Į SAVE,ARBA TUŠČIA GALVA,SIŪLANTYS ĮSTATYMUS IŠ KURIŲ JAU IR VAIKAI JUOKESI.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių