Pereiti į pagrindinį turinį

A. Veryga stebisi būsima valdžia: iš mūsų girdėti nieko nenori

2020-10-30 07:33

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga stebisi, kodėl dešiniųjų formuojama valdančioji dauguma atmetė jo siūlytą pagalbą – su esama situacija sveikatos sistemoje susipažinti jį ministerijoje pakeisiantį žmogų.

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

„Panašu, kad naujoji valdanti dauguma iš mūsų girdėti kažko nelabai ir nori“, – LRT radijui teigė A. Veryga.

„Aš tokį pasiūlymą viešai buvau pateikęs, kad galiu žmogų, kuris bus paskirtas ar bus aišku (kad jis bus paskirtas – ELTA)... jam parodyti, paaiškinti, įvesti į tam tikrą temą. Tai būsimosios premjerės buvo pavadinta bandymu nusimesti atsakomybę. Tad per prievartą nesisiūlysime. Matyt, žmonės jaučiasi žinantys, matyt, turi kažkokį gerą planą ar net geresnį, nei kad mes turime. Bet pamatysime“, – tęsė ministras, kartu prisimindamas tai, kaip pačiam buvo sunku užėmus sveikatos apsaugos ministro postą.

„Kaip pamenu, man pačiam buvo sudėtinga atėjus į ministro poziciją ir nesant COVID-19. Tai tikrai yra sudėtinga sritis ir reikia gero pusmečio, kad gerai suprastum ir įsigilintum į viską, suburtum komandą. Kai tą teks daryti tokioje (COVID-19 – ELTA) situacijoje – tai bus labai sudėtinga“, – teigė A. Veryga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų