Vyriausybės komunikacijos departamentas ieškos naujo vadovo: skelbs konkursą

Praėjusių metų pabaigoje Vyriausybės kanceliarijoje įsteigtas Komunikacijos departamentas šiuo metu be vadovo. Vyriausybės kanclerė Giedrė Balčytytė teigia, kad artimiausiu laikotarpiu į šias pareigas bus skelbiamas konkursas.

„Bus skelbiamas konkursas. Atostogų metas, tai personalas taip pat žiūri, kada būtų geriausia jį skelbti, tik norėtųsi, kad rudenį jau galėtume turėti žmogų. Tai pagal aplinkybes stengsimės paskelbti, kad ir sulauktume kandidatų, ir turėtume kaip įmanoma anksčiau naują vadovą“, – Eltai teigė Vyriausybės kanclerė G. Balčytytė.

Jos teigimu, iki naujojo vadovo paskyrimo iš Komunikacijos departamente dirbančių asmenų bus paskirtas laikinasis vadovas, tačiau kada tai bus padaryta, kanclerė nepatikslino.

Diplomatė ir strateginės komunikacijos specialistė Viktorija Urbonavičiūtė buvo pirmoji Komunikacijos departamento vadovė. Ji liepos viduryje baigė darbą Komunikacijos departamente ir sugrįžo dirbti į Užsienio reikalų ministeriją.

Praėjusių metų lapkritį įsteigus šį departamentą Vyriausybės kanclerė teigė, kad šis padalinys padės užtikrinti efektyvesnę informacijos sklaidą ir geresnį darbų organizavimą tarp Vyriausybės padalinių.

V. Urbonavičiūtė yra vadovavusi Užsienio reikalų ministerijos Strateginės komunikacijos skyriui, dirbusi ES Išorinių veiksmų tarnybos strateginės komunikacijos padalinyje. Trejus metus ji vadovavo Konkurencijos tarybos Komunikacijos skyriui ir kartu su Konkurencijos tarybos komanda pelnė nacionalinių ir tarptautinių apdovanojimų už įtaigią komunikaciją. Pastaruosius trejus metus V. Urbonavičiūtė dirbo Lietuvos nuolatinės atstovybės ES atstove spaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių