Pereiti į pagrindinį turinį

Šeimos galiūnas – „Fiat Freemont“ (Lounge)

2013-10-30 13:31

Šiandienos pasaulyje šeima yra svarbiausia vertybė.  Norime užtikrinti šeimos saugumą ir puoselėti jos narių meilę. Su šeima mėgstame keliauti ir patirti nuotykių. Tam būtina turėti patikimą kompanioną.

Šiandienos pasaulyje šeima yra svarbiausia vertybė.  Norime užtikrinti šeimos saugumą ir puoselėti jos narių meilę. Su šeima mėgstame keliauti ir patirti nuotykių. Tam būtina turėti patikimą kompanioną. Deja, tik nedaugelis gali įsigyti fantastiškos komplektacijos septynvietį visureigį  už įkandamą kainą.

Tad vairuotojams, ieškantiems erdvaus šeimai skirto septynviečio automobilio, kuriems svarbi ir patraukli kaina bei ekonomiškos sąnaudos, vertėtų žvilgtelėti į naująjį  „Fiat Freemont“.

Už patrauklią kainą galima įsigyti „Fiat Freemont“ su „Lounge“ paketu. Tai modelis su 2,0 l dyzeliniu „Multijet“ varikliu, 170 AG, keturiais varančiaisiais ratais (AWD sistema) ir automatine pavarų dėže.

https://kauno.diena.lt/sites/default/files/isorde4_0.jpg" style="width: 280px; height: 220px;" typeof="foaf:Image" />

Vairuotojus taip pat turėtų pradžiuginti  8,4 colių „Uconnect“ jutiklinis ekranas, galinio vaizdo kamera, trijų zonų klimato kontrolė ir 19 colių aliumininiai ratai. Už papildomą kainą galima įsigyti ir 9 colių multimedijos ekraną.
„Fiat Freemont“ pasiūlymui atsispirtų ne kiekvienas, tačiau ar šis automobilis  iš tikro toks viliojantis?

https://kauno.diena.lt/sites/default/files/isrode2.jpg" style="width: 280px; height: 220px;" typeof="foaf:Image" />

Amerikietis su itališkais prieskoniais

Automobilio salonas lankstus ir erdvus, pakankamai atlenkiamos sėdynės ir vietos daiktams paslėpti, pavyzdžiui, grindyse esančiame skyriuje galima laikyti vaikų žaislus. Verta paminėti, kad prie dizaino ranką pridėjo ir italai, tad medžiagos kokybiškos ir atrodo nuostabiai.

Tėveliams, turintiems kiek paūgėjusius vaikus, nereikės sukti galvos dėl vaikiškų kėdučių – antros ir trečios eilės sėdynės pritaikytos kaip tik jiems. „Freemont“ dėl savo formos pasižymi erdvumu ir turi užtektinai vietos 190 cm aukštaūgiui, sėdinčiam net ir trečioje eilėje.

https://kauno.diena.lt/sites/default/files/vidus8_0.jpg" style="width: 280px; height: 220px;" typeof="foaf:Image" />

Antros eilės sėdynės lengvai slankiojamos, o plačiai atsiveriančios durys leidžia lengvai ir patogiai įlipti į automobilį.

Trečios ir antros eilės sėdynes galima visiškai sulankstyti, tad turėsite papildomą 1 461 litro tūrį, kuriame tilps ir didžiausias krovinys.

https://kauno.diena.lt/sites/default/files/vidus7.jpg" style="width: 280px; height: 220px;" typeof="foaf:Image" />

Visose trijose eilėse puikiai veikia klimato kontrolė, tad kiekvienos sėdynių eilės keleiviai gali pasirinkti sau tinkamą ir mėgautis kelione.

Prie vairuotojo gudriai įtaisytas ištraukiamas veidrodėlis, padedantis saugiai prižiūrėti gale sėdinčius vaikus.

Multimedija

Vairuotojo vieta patogi. Sėdynę kiekvienas gali sureguliuoti pagal savo poreikius ir užsitikrinti didžiausią komfortą bei vairavimo laisvumą.

Viduryje esanti multimedijos 8,4 colių "Uconnect" panelė kartu su "ALPINE" garso sistema yra puikus derinys, kuris užtikrins kiekvieną vairuotojo širdies geidulį.

https://kauno.diena.lt/sites/default/files/vidus2.jpg" style="width: 280px; height: 220px;" typeof="foaf:Image" />

Galinio vaizdo kameros vaizdas yra aukščiausios raiškos ir leidžia lengvai ir patogiai manevruoti net ir sudėtingiausiomis sąlygomis.

Variklis - vairavimas

2,0 litrų, 170 AG variklis su automatine šešių pavarų dėže – riaumojantis liūtas po variklio dangčiu, galintis tapti patikimu kiekvieno vairuotojo draugu.
„Freemont“, kaip šeimos automobilis, gali pasigirti gana dinamišku vairavimu, o gera važiuoklė užtikrina minkštą ir patogų važiavimą įvairiomis kelio sąlygomis.

Verdiktas

“Fiat Freemont“ – ne tik šeimai skirtas automobilis, bet ir gamintojo kruopštaus darbo ir pastangų vaisius, suteikiantis galios ir subtilumo pojūtį.
Kiekvienam keleiviui automobilyje užtikrintas komfortas ir nevarginančios kelionės. Tai automobilis,  su kuriuo sunku išsiskirti.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų