Alytaus meras: lažinuosi, kad 200 tūkst. eurų vyrams bus surinkta

  • Teksto dydis:

Nuo tada, kai Alytaus padangų perdirbimo gamykloje kilo gaisras, praėjo dvi savaitės. Gaisras užgesintas, tačiau apie rezonansinį įvykį, jo pasekmes Lietuvoje vis dar garsiai kalbama.

Antradienio vakarą savo feisbuko paskyroje Alytaus naujienomis pasidalijo tas, kurį žmonės per pastarąsias dvi savaites itin pamėgo ir kuriam reiškia didelę pagarbą - Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis.

Meras užsiminė ir apie savo sveikatą: "Ryte švietė plaučius. Ir tik dabar atsirado laisvesnė minutė paklausti, ką ten pamatė. Plaučių piešinys paryškėjęs, tankesnis nei turi būti. Ką tai reiškia, dar nelabai supratau. Rytoj laukia daugiau tyrimų, o tada matysime".

N.Cesiulis rašo, kad negavo pylos nei iš prezidento, nei iš premjero, nei iš ministrų. "Aišku, klausite, ar prezidentas šiandien labai barė. Ar barė premjeras, ministrai. Tai niekas nieko nebarė. Visi pripažino, kad buvo labai daug klaidų. Tik negirdėjau nė vieno, kuris pasakytų atsiprašau, čia mes nepadarėme, čia mes suklydome, nesusikalbėjome.

Visi sutiko, kad Alytus dirbo daugiau nei priklausė. Sutiko ir su tuo, kad visos pajėgos Lietuvoje buvo, rezervai buvo, netgi švarinimo būriai buvo, kurie galėjo viską valyti, plauti. Tik to mechanizmo kažkas tiesiog neužkūrė.

Pamoka aiški, o namų darbų visiems sočiai. Reikia juos padaryti ne studentiškai - ne paskutinę naktį", - teigė Alytaus meras.

Jis informavo, kad pradėjusios smilkti padangos šiuo metu užgesintos ir dabar nėra nė dūmelio.

"Žinau, kad visiems rūpi, ar gaisras atsinaujino. Taip, padangos iš tikrųjų vėl pradėjo smilkti. Atvažiavo sunkioji technika ir viską perkasė, ugniagesiai liejo ir liejo vandenį. Ir dabar - nė dūmelio. Tačiau žmonės ten visą laiką budi ir budės, kol tas šiukšlynas nebus išvežtas. Man kai kas pakuždėjo, kad didžioji "Darom" akcija prasidės rytoj. Tikiuosi, kad taip ir bus", - informavo N.Cesiulis.

Alytaus meras paskelbė, kiek pinigų jau paaukojo žmonės.

"185 366!!!. Tiek pinigų šią akimirką yra savivaldybės sąskaitoje. Darbuotojos sakė, kad žmonės aukoja paskirtyje nurodydami "Nerka, laikykis", "Mero sveikatai taisyti" ir pan. Šypsausi iki ausų. Jūs labai geri. Bet algą aš ir taip gaunu. Todėl visos aukos bus skirtos - ugniagesiams, darbininkams per kelias dienas tapusiais spec. traktorininkais, spec. ekskavatorininkais ir taip toliau. Lažinuosi, kad 200 000 eurų vyrams surinkta bus. Juk bus?", - optimistiškai įrašą baigė meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Uzteks reklamuotis eik dirbt,nes tavo didziausia kalte kad nesugebi ar nenori konroliuot savo miesto padidinto pavojingumo objektu.

idomu

idomu portretas
Labai idomu o kiek skirs del visi sito siaubo didziule kalte tenkati Alytaus Merui

liudas

liudas portretas
O kiek is Ciceno ir Co paimsit Alfoj yra straipsnis
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių