Alytaus meras: nutikus nelaimei Lietuvoje viską susirinkčiau ir bėgčiau kuo toliau

  • Teksto dydis:

„Nutikus nelaimei Lietuvoje, susirinkčiau žmoną, vaikus, piniginę ir bėgčiau kuo toliau. Netikėčiau tuo, ką valdžia sako“, – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“, skirtoje gaisrui Alytuje aptarti, rėš miesto meras Nerijus Cesiulis.

Gaisras padangų perdirbimo įmonėje Alytuje visuomenėje sukėlė pasipiktinimo audrą. Valdžia nekompetentinga ir nepasiruošusi, žmonės palikti likimo valiai, jiems galimai net meluojama apie pavojų sveikatai. Tokie ir panašūs klausimai, lydimi krintančių gyvūnų nuotraukų bei gaisro vaizdų, visas pastarąsias savaites buvo užtvindę žiniasklaidą. Šį ketvirtadienio vakarą – iš pirmų lūpų apie tai, kodėl Alytaus tragedija yra visos Lietuvos nelaimė ir ar Lietuva pasiruošusi suvaldyti didesnę katastrofą. Kas, jei kažkas nutiktų, pavyzdžiui, Astravo atominėje elektrinėje ar didžiosiose chemijos gamyklose?

„Gaisras parodė, kad valdžiai nusispjauti ant regioninių miestų, nes kas tas Alytus – ne Gedimino prospektas, ne Seimas ir Vyriausybė dega“, – teigs žurnalistė Vilma Danauskienė, Alytaus gaisravietėje buvusi nuo pirmų dienų. Apie tai, kad valdininkai nepasiruošę didesnio masto nelaimėms, o ugniagesiai, ypač mažesniuose miestuose, prastai aprūpinti, įsitikinęs ir Ugniagesių gelbėtojų profesinės sąjungos vadovas Saulius Džiautas.

Tuo metu laidoje dalyvavęs Alytaus miesto administracijos direktorius teigs, kad gaisro užgesinti greičiau nebuvo įmanoma, o gesinimo darbai parodė, kad savivaldybė moka ir gali padėti ekstrinių nelaimių atveju.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Berthier

Berthier portretas
Sveiki Ar esate privatus bedarbis ar bedarbis? DDC, CDI, tarpinė? Sunkioje finansinėje situacijoje? Investuotojai, prekybininkai, kurie nori gauti pelną iš savo kapitalo? Ne daugiau rūpesčių. Gauti kreditą per 72 valandas Nedvejodami susisiekite su ponia Berthier Corinne: El. pašto adresas: berthiercorinne175@gmail.com

Petras.....

Petras.....  portretas
tai dabar gali bėgti, ko lauki.. ?

Retsykiais kažkas

Retsykiais kažkas  portretas
neišsiblaivęs pro miegus ima ir sušunka: RUSAI PUOLA! O kad prostitutės puola, tai nemato. Broleliai, ginkitės nuo prostitučių, kurios visiškai šalia, šiuose komentaruose! Tai -- baisiai įkyrūs padarai. O jų vis daugėja ir daugėja. Kaip erkių. Prostitutės puola! Ginkimės!
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių