Aplinkosaugininkai pradėjo akciją „Garažiukas“: tikrina automobilių remontininkus

  • Teksto dydis:

Aplinkosaugininkai pradėjo akciją „Garažiukas“. Jie tikrina įmones ir asmenis, remontuojančius bei ardančius automobilius. Žiūrima, ir ar veikla vykdoma teisėtai, praneša LNK žinių tarnyba.

Aplinkosaugininkai imasi tikrinti garažus, angarus, fermas, ūkines patalpas.

„Dažnu atveju šios veiklos vykdytojai netinkamai tvarko atliekas, atsikrato jomis išmesdami į aplinką ar paleisdami tiesiog per kaminą.

Norime įspėti, kad už tokius atliekų tvarkymo reikalavimų nesilaikymus fiziniams asmenims yra numatytos atsakomybės, kurios siekia iki kelių tūkstančių eurų“, - sako Šiaulių aplinkos apsaugos inspekcijos viršininkas Valdas Glazauskis.

Nepaisant didžiulių baudų, žalos gamtai, aplinkosaugininkai dar kartą įsitikino, kad vis dėlto kai kurie atliekas tvarko atsainiai.

Nors atliekų tvarkymas, palyginti su baudomis, kainuoja labai nedaug, dalis automobilių remontininkų net neturi talpų, nei konteinerių ir aiškinasi labai painiai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

S.S.S.

S.S.S. portretas
o tau ką gaila, kad jie dirba garažiuke? Dirba lai ir dirba. Tipinis skundikas, pavyduolis. Eik savo reikalų žiūrėtis.

Anonimas

Anonimas portretas
Mulki kur auto taisysi kai nebus meistru.

Nelegalia veikla užsiimantys pasiskelbe internete

Nelegalia veikla užsiimantys pasiskelbe internete portretas
ir tada pas juos į garažus atvažiuoja kad paremontuotu jų mašinas. Ir daug yra tokių kai sutartu laiku pas juos atvažiuoja pasiremontuot. Šitie meistrai nesėdi garažuose visa laika, bet atvažiuoja tada kai pas juos atvažiuos taisytis, ypač reikia patikrinti Medvėgalio g garažų kooperatyvą, ten uždaras garažų masyvas, ir yra nelegalių meistrų-taisytojų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių