Areštuotas Druskininkų mero R. Malinausko namas

  • Teksto dydis:

Druskininkų mero Ričardo Malinausko namas, eantis netoli Vijūnėlės dvaro, šiuo metu yra areštuotas, rašo portalas 15min.lt.

Remiantis Registrų centro duomenimis, ir mero sklypą, ir jo namą areštavo Generalinė prokuratūra. Bendra areštuoto turto vertė – beveik 430 tūkst. eurų. Tai įvyko vasario 22 dieną, tuomet, kai paskelbta apie teisėjų ir advokatų korupcijos skandalą.

Pats Druskininkų meras atsisakė komentuoti šį atvejį.

Areštuotas ir šiuo metu suimto mero patarėjo Aivaro Kadziausko butas bei kitų įtariamųjų teisėjų korupcijos byloje turtas.

Teisininkas Romualdas Drakšas portalui paaiškino, kad turto areštas – visiškai įprastinė praktika bylose, kai įtariamiesiems gresia turto konfiskacija ar žalos atlyginimas. Taip siekiama išvengti atvejų, kad įtariamieji iki bausmės paskelbimo jo nepradangintų.

Galimo teisėjų kyšininkavimo byloje iš viso yra 48 įtariamieji, tarp jų – aštuoni teisėjai ir šeši advokatai, taip pat ir Druskininkų meras R.Malinauskas. Šiuo metu suimti penki įtariamieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
landsberinių kerštas ,druskininkų merui , už tai kad laimėjo rinkimus ,niekaip nesiseka komunistams ir kgbistams užimti gerą jau Malinausko sutvarkyta ,druskininkų miestą ,-----------landsbeginiams pavyko intrigų dėka užimti Raseinius , nustumdami Valančiuno uošvį , įkišo kaimietukams vos vidurinę baigusį čepononį panevėžio rajone ,kuris , kaip banditas yra užvaldęs rajoną ir baimėje laiko gyventojus juos naikindamas ,iš didelių miestų išstumti landsberginiai ,dabar savavaliauja miesteliuose ,artėja nauji rinkimai ir naujos landsberginių gaujos intrigos ,,,sėkmės Lietuvai ,išmesti landsberginius iš seimo ,kur jie praeina, žolė nebeželia ir lavonai lieka ,,,,

SENAI

SENAI portretas
SenaI reikejo sita veikeja patubdryti i CYPKE.

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkada turi įsivyrauti tiesa!!!
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių