A. Armonaitė apie triukšmingą kompaniją gynusį G. Jaunių: elgesį vertins partijos etikos komisija

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą sostinės policija pranešė naktį nustačiusi aštuonis karantino reikalavimų nesilaikiusius asmenis. Vėliau paaiškėjo, kad pareigūnams įvykio vietoje trukdė dirbti pažeidėjų kaimynas, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Gediminas Jaunius. Į tokį Laisvės partijos nario elgesį sureagavo ir partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė.

„Dabar, kai esame visi pavargę nuo karantino suvaržymų ir siekiame jų laisvinimo, bet kokių žinomų žmonių, o ypač – politikų pavyzdys yra kaip niekad svarbus. Apgailestauju, kad Gediminas Jaunius neišlaikė šio egzamino. Šį atvejį turės griežtai įvertinti Laisvės partijos etikos komisija“, – feisbuke rašė A. Armonaitė.

Primename, kad policijos departamentas šeštadienio rytą pranešė, jog 2.14 val. buvo gautas pranešimas apie  Vilniuje, Krivūlės gatvėje esančiame bute, triukšmaujančius, garsiai muziką leidžiančius asmenis.

Atvykus policijos pareigūnams rasti aštuoni asmenys, kuriems buvo surašomi protokolai dėl karantino reikalavimų pažeidimo.

Dirbant vietoje, prie pareigūnų priėjo kaimyniniame bute gyvenantis vyriškis, kuris prisistatė Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariu bei trukdė pareigūnams dirbti, nevykdė jų reikalavimų. 1978 metais gimęs vyras buvo pristatytas į Vilniaus apskrities Vyriausiąjį policijos komisariatą, kur jam surašytas protokolas dėl pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalo žurnalistams patvirtino, kad sulaikytas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys – Gediminas Jaunius.

Policijos atstovė taip pat pridūrė, kad G. Jaunius atsisakė tikrintis blaivumą.

Šeštadienio ryto duomenimis, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariui surašytas protokolas ir vyras iš policijos komisariato paleistas namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saunu

saunu portretas
As manau kad Armonaite puikiai supranta ir gali pagrystai didziotis kad jos partijos reitingas soktels i virsunes nes Partijoje staiga i reitingo virsunes sove du partieciai Rackevicius ir netiketai reitingo virsune papilde Jaunius

jo laime

jo laime portretas
kad ne policininkas,jei butu trukdes,buciau nudejes ir ta jo sliure bolsevike nevisprote armoske.Jums pasiseke sudu gabalai.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
jai armonaitė būtu partijoje laikiusi tik dorus ,tai jau seniai jai būtu krachas.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių