Balandį mirė dešimtadaliu daugiau žmonių nei pernai, mažėjo gimstamumas

Balandį, lyginant su pernai, mirė dešimtadaliu daugiau žmonių nei pernai, mažėjo gimstamumas, taip pat triskart išaugo emigrantų skaičius, rodo pirmadienį paskelbti Statistikos departamento demografiniai rodikliai.

Departamentas informuoja, kad šiemet balandį mirė 3632 asmenys, kai pernai mirusiųjų šį mėnesį buvo 3323.

Gimusiųjų skaičius sumažėjo 7 proc.: pernai balandį jų buvo 1986, šiemet –1847.

Bendras gyventojų skaičius šalyje, lyginant su pernai, sumažėjo 2157 žmonėmis – jų šį balandį Lietuvoje buvo 2 mln. 785 tūkst. 502. Neigiamas gyventojų rodiklis fiksuojamas jau šeštą mėnesį iš eilės.

Emigrantų skaičius išaugo triskart: balandį iš šalies išvyko 3150 asmenys, pernai tuo pačiu metu – 1024. Tuo metu imigrantų skaičius išliko panašus: pernai balandį į šalį atvyko 2746, šiemet – 2778.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o dar

o dar portretas
loja apie Rusija

pakartosiu

pakartosiu portretas
tusciu plotu nebuna, esame ES EBPO NATO ir dar bala zino ko nariai, pinigai pas mus is visu galu plaukia, palukanos zemos, pinigu yra,,,,pas mus zeme tuscia nebus, gali bebuti lietuviu, gal ju ir nebus, bet mes daromes kaip vakaru salys, ieskome pigios darbo jegos, balbasu, ukrainieciu, rusu, kazahu ir t.t. pas mus autobusais vaziuos,,,pamatysite...verslui reikia pigios jegos, vie tik tam kad pigiai pagamintu paslaugas produktus, ir tam kad lietuviams algu nereiktu kelti ir tam kal isliktu rinkoje ir gerai uzdirbtu,,,,kaip suprantu politikai laaaabai remia kitatauciu atvaziavima i lt....

:)))))

:))))) portretas
Ką ir rašau, ši PIŠ Vyriausybė ir seimo dauguma yra pati blogiausia per 30 m ! Žmonės vėl emigruoja ...Miršta daugiau , vaikus bijo gimdyti ...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių