Beribis žiaurumas: batraiščiu prie medžio pririštą šunį paliko mirti miškelyje

Netoli Panevėžio miesto esančiame Kaizerlingo miškelyje nebe pirmą kartą paliekami prie medžio pririšti šunys. Taip bandoma atsikratyti augintiniais.

Prie medžio batraiščiu pririštas šunelis rastas ir ketvirtadienį vakare. Pernai birželio mėnesį šiame miške prie medžio ilgu trosu buvo rastas pririštas Berno zenenhundų veislės šuo. Abu šunys išgelbėti.

Panevėžio gyvūnų globos draugijos prieglaudos savanoris Justinas Stašys naujienų portalui JP pasakojo, kad apie pririštą šunelį pranešė pilietiška moteris.

jp.lt nuotr.

„Ji atrado ir paskambino Gyvūno globos draugijos savanoriams. Šuo buvo pririštas taip, kad kuo mažiau matytųsi. Prie medžio gyvūnas pririštas batraiščiu. Sprendžiant pagal išmindžiotą vietą aplink medį, šuo pririštas išbuvo kelias dienas. Gyvūnas buvo alkanas ir ištroškęs. Veterinarijos gydytojas jį apžiūrėjo ir nerado jokių sužeidimų ar ligos požymių“, – aiškino savanoris ir tęsė:

„Labai norėtume, kad kas nors atsilieptų ir atpažintų šunį. Tuomet gal būtų galima nustatyti šuns šeimininką ir už tokį būdą atsikratyti augintiniu jį būtų galima nubausti. Nesuprantu, kodėl žmonės taip elgiasi ir taip žiauriai palieka šunį tokiai mirčiai.

Juk yra Panevėžyje gyvūnų globos draugijos, prieglauda. Jei jau nebegali ir nebenori auginti šuns, galima atvežti į prieglaudą ir ten palikti augintinį.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julija

Julija portretas
Turėjo likti antras batraistis.Suradus šeimininką uzristi jam,gal supras,ką padare

Ariana

Ariana portretas
Bet kaip pasibjaurėtina! Jei nenori ŠUNS, kodel jo nenuveža į prieglaudą? Gyvūnas toks pat kaip mes , jie jaučia viska! Man įdomu, kaip žmogui sąžinės negriaužia?

As

As portretas
Lietuviui pastaba. Ka čia nusneki apie kara. Tai gal visai nekuriam seimos, neperkam savu bustu, nes o jei karas... Na negaliu tiesiog nutyleti kai taip nusisneka.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių