Bus tęsiamas Jonavos miesto stadiono remontas

  • Teksto dydis:

Jonavos rajono savivaldybė pranešė pasirašiusi naują sutartį dėl Jonavos miesto stadiono remonto su konkursą laimėjusia bendrove „Statybos ritmas“.

„Savivaldybės administracija iki pavasario sutvarkė visas procedūras ir šiandien jau turime naują rangovą, kuris iki kitų metų kovo turėtų pabaigti projektą“, - pranešime teigia Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Savivaldybės teigimu, stadiono remontas sustojo pernai rudenį bendrovei „Active Construction Management“ (buvusi „Irdaiva") kreipusis į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo.

Su įmone 2017 metais buvo sudaryta 3,93 mln. eurų vertės sutartis. Ji, kaip BNS informavo Jonavos rajono savivaldybė, spėjo atlikti darbų už 2 mln. eurų.

Po naujo konkurso paaiškėjo, kad darbams baigti prireiks beveik 3 mln. eurų – darbų užbaigimas pabrango 958 tūkst. eurų, teigė savivaldybė.

Patvirtintame šių metų savivaldybės biudžete miesto stadiono žiūrovų tribūnų ir bėgimo takų įrengimo darbams numatyta skirti 1 mln. eurų.

Savivaldybė teigia, kad dar maždaug 700 tūkst. eurų prie projekto turėtų prisidėti valstybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nors nerašykit

Nors nerašykit portretas
ir garsiai nešnekėkit,arba kitų durnais nelaikykit.Taigi statybų ritmas yra irdaivos antra įmonė,kuri išplaukė be problemų,o bėdas paliko irdavai.savininkas tai tas pats.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių