Pereiti į pagrindinį turinį

Šalies vadovai pasveikino Europos vicečempionais tapusius krepšininkus

2015-09-20 20:33
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Lietuvos vadovai pasveikino Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, tapusią Europos vicečempione.

Pasak prezidentės Dalios Grybauskaitės, visa Lietuva didžiuojasi krepšininkais.

„Jie - mūsų čempionai. Iškovoję Europos krepšinio čempionato sidabrą, mūsų rinktinės žaidėjai parodė, kad vienybė, komandinis žaidimas ir pagalba vieni kitiems yra nesustabdoma jėga. Išsaugodami kovotojų dvasią, Lietuvos krepšininkai per visus nepriklausomybės metus išlieka pasaulio krepšinio elite“, - rašoma Prezidentūros pranešime.

Šalies vadovė padėkojo krepšininkams ir rinktinės treneriams už tvirtą charakterį, atkaklų žaidimą ir nepakartojamus įspūdžius, bei palinkėjo sėkmės ir įspūdingų pergalių ateityje.

"Sveikinu Jus, didieji krepšinio meistrai, tapus Europos vicečempionais, su nuostabia ir prasminga sporto švente. Jūsų dėka mes dar ir dar kartą įsitikiname, kad verta kovoti iki galo. Būkite visada stiprūs, atkaklūs ir drąsūs. Nuoširdžiai linkiu jums reikšmingų pergalių ateities kovose. Telydi jūsų kelią Fortūnos šypsena", - krepšininkams sekmadienio vakarą palinkėjo Algirdas Butkevičius.

Pasak Vyriausybės vadovo, šalies krepšinio rinktinė dar kartą įrodė, jog Lietuva yra galinga, senas tradicijas tęsianti krepšinio valstybė.

„Tai ne tik didelis įvykis sporto pasaulyje, tai mūsų garbę, orumą ir pasididžiavimą valstybe įkvepiantis reiškinys“, - pridūrė A.Butkevičius.

„Sveikinu ir dėkoju rinktinės vyrams Lietuvai padovanojus sidabrą. Esate mūsų didvyriai ir Lietuvos garbė. Jūs kuriate legendą, o jūsų atkakli ir įkvepianti kova dar kartą įrodė, kad lietuviai - drąsi, ryžtinga ir, be jokios abejonės, krepšinio tauta“, -  savo sveikinime krepšininkams ir treneriams rašo Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų