D. Grybauskaitė: Vasario 16-oji įpareigoja saugoti nepriklausomybę

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė šiandien dalyvaus Lietuvos Valstybės atkūrimo dienai skirtuose šventiniuose renginiuose.

Pasak Prezidentės, Vasario 16-oji – tai įkvepiantis pasididžiavimo jausmas Lietuva ir jos žmonėmis, atkūrusiais ir tebekuriančiais valstybę. Už jų ryžtą ir drąsą, neparduotą ir neišduotą meilę Tėvynei. Tai ir įpareigojimas branginti bei ginti mūsų šalies Nepriklausomybę ir demokratiją.      

Šiemet minime 102-ąsias metines, kai 1918 m. vasario 16 d. Lietuvos Taryba Vilniuje pasirašė Nepriklausomybės aktą. Taip pat šiemet minime Steigiamojo Seimo, paskelbusio Lietuvą demokratine Respublika, šimtmetį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Abra-kadabra

Abra-kadabra portretas
KAM KALBET,O JAI TIK TYLET.pati budama tskp-ine,budama rusyno agente baigusi kgb-no universiteta dabar mus aukleja.O kad panele perbego i kita puse is Burokeviciaus partijos,ir nuslepdama visa tai patapo net prezidente.Is Amerikos ambasados isvaryta,gera lovi susikure Lietuvoje padedant lanzdergynui.Toks toki pazino ir ant alaus pavadino.Pacios didziausios mechinacijos ir vyko kaip tik jos valdymo metu-benkai,lindependenso pirkimas,,paskolos su magiskomis palukanomis ir t.t.

Deja

Deja portretas
Miesto laikrastis jau tapo ne Kauno diena,bet konservu diena su marksizmo destytoju Vytulio ir raudonosios Dalios portretais pirmuose puslapiuose tokios sventos dienos tautai proga.Ar nebus cia rytiniu kaimynu provokacija?

nuomone

nuomone portretas
Gaila turejo progos visi dirbti vardan tos Lietuvos ir V.L.IR Adamkus ir Grybauskaite ,visi zmones turi savo spintose skeletu ,reikejo pripazinti savo padarytas klaidas ,zmones butu suprate ir atleide ,bet gavosi taip ,kad Tauta supriesinta ,kokiu jegu ,patys spreskite
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių