Darbo organizavimo pakeitimais nepatenkinti pareigūnai rengia piketus

Vilniaus apskrities ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinė sąjunga (VAITĮPS) ir kitos policijos pareigūnus atstovaujančios organizacijos šią savaitę prie Policijos departamento ir Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato planuoja surengti įspėjamuosius piketus.

Anot profsąjungų atstovų, Policijos departamentas vienašališkai rengiasi pakeisti pareigūnų darbo organizavimą.

Policijos departamentas jau nuo liepos 1 d. planuoja įvesti suminę darbo laiko apskaitą visos Lietuvos policijos komisariatuose. Vitalijus Jagminas, VA ITĮPS pirmininkas sako, kad departamento bandymai įvesti suminę darbo apskaitą tėra vadovybės bandymai išvengti teisingo apmokėjimo už pareigūnų darbą.

„Galiu drąsiai teigti, kad tokiomis priemonėmis departamentas siekia policijoje įteisinti vergovę. Norima nemokėti policininkams už darbą savaitgaliais ir poilsio dienomis. Visi panašūs pokyčių planai, visų pirma, turėtų būti derinami su bendruomene, tačiau socialinis dialogas policijoje – seniai užmirštas dalykas. Todėl mums nelieka nieko kito, kaip surengti įspėjamąją protesto akciją“, – žiniasklaidai išplatintame pranešime aiškina V. Jagminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galėtų savaitgaliais iš viso nedirbti.

Galėtų savaitgaliais iš viso nedirbti. portretas
Pirmadienį būtų gero darbo.

Kas sakė kad blogai moka?

Kas sakė kad blogai moka? portretas
Tegul parašo pareigūnai kiek į rankas gauna!!!

Policininkai ir policininkės

Policininkai ir policininkės  portretas
tai kada pradėsit dirbt ? Jūs esat Statutiniai valstybės tarnautojai todėl Jūs turit sąžiningai ir pasiaukojančiai tarnaut Lietuvos Respublikai ir ir jos piliečiams. Ateina į policiją žinodami kas ir kaip, o paskui kelia bangas. nepatinka eikit griovių kast !!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių