Dėl apsaugos priemonių trūkumo sutriko neįgaliųjų lankymas namuose

  • Teksto dydis:

Dėl apsaugos priemonių trūkumo socialiniai darbuotojai teigia negalintys dirbti, skelbia LRT radijas.

Šalyje sutriko lankomoji priežiūra ir senoliams, ir neįgaliesiems: nevyriausybinės organizacijos atstovai teigia, kad galėtų patys nusipirkti reikiamų priemonių, tačiau jų prekyboje nėra.

Valdžia žada nepamiršti ir socialinių darbuotojų – savivaldybės turi sudaryti sąrašus ir nurodyti poreikius.

„Kreipsiuosi į visas savivaldybes, į mūsų skyrius, kad teikdami poreikius, būtinai prijungtų ir nevyriausybinių organizacijų poreikius“, – LRT sakė Neįgaliųjų reikalų departamento vadovė Jolanta Šliužienė.

Tikimasi, kad reikiamų apsaugos priemonių savivaldybės sulauks kitą savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lankimas

Lankimas portretas
Hujankimas, gyditojai ir seseles i namus neina. Soc darbotojai dirba kaip dirbe už visus atsakyti negaliu bet Ori senatve dirba Ačiu jums.

juokas

juokas portretas
veryga sake kaukiu yra visur tik jas ispirko anksciau o dabar ju nenori pasidalint paziurejau balandzio pirma ot selmis vel prigavo

Šiaip

Šiaip  portretas
manau reikėtų vadovams pasidomėti kokia yra tų lankančių aplinka ir išsiaiškinti ar nereikia saviizoliuotis , kad rizikos grupės žmonės dar ir viruso negautų .Žinau situaciją moteris lanko neįgalius , o jos bute gyvenantis vyras yra grįžęs iš darbo užsienyje . Apie kokį saugų lankymą kalbame ? Ir kokios kaukės padės žmonių sąmoningumui ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių