E. Dobrovolska su ES ministrais kalbės apie nusikaltimo aukų apsaugą

  • Teksto dydis:

Teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska penktadienį dalyvaus neformaliame Europos Sąjungos (ES) teisingumo ministrų susitikime.

Ministrė per susitikimą pasisakys dėl pagalbos nusikaltimo aukoms baudžiamojo proceso metu, taip pat galimybės civilinės teisės srityje užtikrinti tęstines veiklas, padėsiančias užtikrinti pažeidžiamų suaugusių asmenų interesų apsaugą ES šalyse narėse, pranešė ministerija.

Anot jos, nemažai dėmesio bus skiriama ir intelektinės nuosavybės teisių apsaugai.

„Produktų klastojimas lieka vienu didžiausių iššūkių visai ES, todėl bus ieškoma efektyvesnių būdų užkirsti kelią neteisėtiems veiksmams“, – teigiama pranešime.

ES ministrai taip pat ketina dalytis įžvalgomis apie skaitmenizavimo pažangą teisingumo srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TPFŪū

TPFŪū portretas
Sekretorė, besidarbavusi advokato kontoroje, kur vienintelės bylos buvo INTERNETO KOMENTATORIŲ PERSEKIOJIMAS už laisvos nuomonės pareiškimą,-dabar pamokys Europos teisės korifėjus kaip teisingai -lenkiškai -teisėtvarką daryti.

LIETUVOJE JAU LAIKAS KALBĖTI

LIETUVOJE JAU LAIKAS KALBĖTI portretas
Apie nepilnamečių vaikų apsaugą nuo IŠKRYPĖLIŲ. Tik čia ne tas rūpi. Lietuvoje - atvirkščiai - rūpinamasi tų tų iškrypėlių gerove, jų plitimu Lietuvoje. Tokiu atveju reikėtų pasirūpinti ir dar viena liga - ZOOFILIJA. Yra ir tokių iškrypėlių. Kodėl jiems nesuteikti privilegijų, santuokų įteisinimų. Pav. kas su bezdžionėle, kas su ožkyte ar telyčia. Kodėl skriaudžiamas tas visuomenės sluoksnis?

ALGIS

ALGIS portretas
PAS MUS TEISĖSAUGA BAIGIASI TIES NUSIKALTĖLIŲ KALĖJIMO SĄLYGŲ GERINIMU , JŲ REABILITACIJA IR INTEGRACIJA Į VISUOMENĘ , BEI ĮKALINIMO LAIKO MAŽINIMU , atseit jie į tai turi teisę , o jų nužudytieji , ar kitaip suluošinti irgi turėjo teisę į gyvenimą , ar kas girdėjote , kad būtų pasirūpinta nukentėjusiais , suluošintais .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių