Elektros tiekimas atstatytas visiems ESO klientams

  • Teksto dydis:

Nors Naujųjų metų išvakarėse dėl stipraus vėjo dalyje Lietuvos nebuvo elektros, iki sausio 1-osios visiems vartotojams ji buvo atstatyta.

Šiuo metu gedimų niekur nefiksuojama, BNS nurodė bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) atstovas Tomas Kavaliauskas.

„Kam buvo sutrikęs elektros energijos tiekimas, jau visiems atkurtas dar vakar“, – BNS teigė jis.  

Pasak jo, pavieniai gedimai pradėti fiksuoti gruodžio 31-osios pavakarę, kai įsismarkavo vėjas. Gedimų būta Klaipėdos, Utenos, Vilniaus regionuose, tačiau jie ESO greitai sutvarkyti.

Per praėjusią parą be elektros buvo ne daugiau kaip 6 tūkst. ESO klientų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

varnas

varnas portretas
teko dirbti sovietu laiku elektros tinklu valdyboj aukštoliu pastočiu remontinio elektros derintojo pareigose ir dar kas trys mėn eidavome patikras darydavom puses mėtu ir metinio laikotarpio, ir kategorija ir elektros saugos grupe ne mažesnė kaip 4, grupe , dabar raides, rašomos, ir darbai paskyros o tada paskyros leidimas atjungimas žemikliu dėjimas ir prileidimas prie darbo brigados tada brigadininkas atsakomybe nešantys vedlys, ne žemesnė grupė 4g 5gru , o dabar a ukščiausia mano buvo 6 ktegor, stovėjau galva aukštenio specialisto, brigadoj buvome 4 žmones sykiu vairotojas letučkes važinėjome po objektus plačiai shemas elektros pastočiu turėjai žinoti kaip katakizma, skaityti, aukštoliai buvom ir darbus atlikinėjom valandom trumpiausio laiko, gėdimus šalinom atjungi pastoti aukštos itampos po poros valandu ijungi gėdima pašalini, dispečeris savo dirba o dabar juk nedirba ir tik pinigu dokite dydeliu o darbas palauks ,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių