Elito apklausa: įtakingiausi visuomenininkai – A. Bumblauskas ir R. Doveika

Įtakingiausi visuomenininkai, Lietuvos elito nuomone, yra istorikas Alfredas Bumblauskas, kunigas Ričardas Doveika, pirmadienį skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Tradicinėje elito apklausoje jie surinko atitinkamai 308 ir 271 balsą. A. Bumblauskas šio sąrašo viršūnėje yra penktus metus iš eilės, tuo metu R. Doveika, lyginant su pernai, pakilo iš trečiosios vietos. Joje šįkart – politologas Linas Kojala su 229 balsais.

Toliau įtakingiausiųjų visuomenininkų dešimtuke rikiuojasi režisieriai Dalia Ibelhauptaitė, Oskaras Koršunovas, Vilniaus arkivyskupas Gintaras Grušas, politologas Lauras Bielinis, edukologė Austėja Landsbergienė, žurnalistas Algimantas Čekuolis, kunigas Algirdas Toliatas.

„Spinter tyrimų“ visuomenės apklausos A. Čekuolis atsidūrė pirmojoje vietoje, po jo trejetuke – A. Bumblauskas ir dirigentas Donatas Katkus. Be jau elito sąraše minėtų žinomų žmonių, visuomenė įtakingiausiųjų dešimtuke mato aktorių ir režisierių Rolandą Kazlą, dainininką ir architektą Algirdą Kaušpėdą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To "sovietines atplaisos"

To "sovietines atplaisos" portretas
Tau galvelej tik kose, .gal net nezinai ir negidejai, kad gerb. Landsbergis yra musu Nepriklsusomybes tevas. Jei ne jis, visibutume are po putino padu.negalvok, kad Ambalas butu nepriklausomybrs siekes. Visi mes tuo laiku kuo nors dirbome, ar tu galvoji, kad mus veltui ruskiai penejo. Dirbome pusvelciui, gerai gyveno tok tie, kurie turejo ka pavogti is savo darbovieciu.

O ne

O ne portretas
Tik ne Bumblauskas.vien prisiminus, kaip jis pasityciojo is Mazylio- panieka apima. Fe.

Neelitas

Neelitas portretas
Paskutinė vieta Bumblauskas, pasikėlęs arogantiškas storulis,prisiminkim,kaip jis reagavo į prof.Mažylį
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių