Pereiti į pagrindinį turinį

G. Surplys: Panevėžio miesto savivaldybė gyventojams dalija medicinines kaukes

2020-04-20 13:40

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys pirmadienį surengtos spaudos konferencijos metu kreipėsi į Panevėžio daugiabučių ir individualių namų bendrijų pirmininkus.

Scanpix nuotr.

G. Surplio teigimu, Panevėžio miesto savivaldybė dalina 30 tūkst. vienkartinių medicininių kaukių miesto gyventojams ir kviečia atsiliepti dar šių asmens apsaugos priemonių negavusias bendruomenes.

„Panevėžio miesto savivaldybė jau nuo balandžio 9 d. dalija gyventojams vienkartines medicinines kaukes, jas perduoda daugiabučių bendrijų pirmininkams, taip pat ir individualių namų bendruomenių pirmininkams. Dar ir šiandien laukiama pirmininkų, kurie ateitų pasiimti kaukių ir perduotų jas gyventojams“, – pirmadienį Vyriausybėje surengtos spaudos konferencijos metu informavo G. Surplys.

„Pirminė tikslinė auditorija yra vyresnio amžiaus žmonės, sergantys lėtinėmis ligomis. Iš viso Panevėžio miesto savivaldybė ketina išdalinti 30 tūkst. tokių kaukių. Jei nespės šiandien, dalins dar ir rytoj“, – pridūrė VIG vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų