Geraširdžiai pasieniečiai išgelbėjo sušalusius ir išsigandusius šunelius

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) kinologai Martynas ir Andrejus šalia Eišiškių pasienio kontrolės punkto rado paliktus du mažus šuniukus.

Apie tai VSAT parašė savo feisbuko paskyroje ir pasidalijo mažylių nuotraukomis.

"Ne, tai ne būsimieji VSAT keturkojai pareigūnai, o šalia Eišiškių pasienio kontrolės punkto palikti nelaimėliai. Sušalusius ir išsigandusius mažylius rado VSAT kinologai Martynas ir Andrejus. Pareigūnai drebančius šunyčius parsinešė į užkardą. Čia jie netrukus atgavo jėgas", – rašo pasieniečiai.

Išvydusi šuniukus pasienietė Inga nedvejodama nusprendė vieną pasilikti. Antrasis keturkojis taip pat ilgai neliūdėjo – vos įkėlę skelbimą į feisbuką  pasieniečiai ir jam surado šiltus namus.

"Šios istorijos pabaiga linksma, tačiau tiesa paprasta: jei ne Martynas ir Andrejus, šuniukai paprasčiausiai nebūtų išgyvenę. Kinologai primena, jog augintinis – ne žaisliukas, ne Kalėdinė dovana ir, juolab, ne šiukšlė. Esame atsakingi už kiekvieną gyvybę, kurią prižiūrime. Pasistenkime suteikti pačią geriausią aplinką savo mažiesiems broliams", – taip įrašą savo feisbuko paskyroje baigė pasieniečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Galės juos dabar ke'Babų kepėjams parduot (nes - o kur juos dėt?)

Aciu

Aciu portretas
Malonu zinoti, kad dar yra geru zmoniu, ACIU JUMS VYRAI, SVEIKATOS, LAIMES, MEILES.

Nico

Nico portretas
Malaciai vyrai,aciu !
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių