„Google“ duomenys: kuriose Lietuvos vietovėse labiausiai pakito žmonių įpročiai?

  • Teksto dydis:

„Google“ skelbia duomenis apie vartotojų visame pasaulyje buvimo vietą, kad padėtų vyriausybėms vertinti dėl COVID-19 pandemijos įvestų socialinės distancijos priemonių veiksmingumą.

Pagal pateiktus duomenis labiausiai pasikeitė Telšių, Kauno ir Vilniaus apskričių gyventojų įpročiai: Vilniaus apskrities gyventojų apsilankymų parduotuvėse fiksuota 41 proc. mažiau negu įprastai, Kauno ir Telšių apskričių gyventojų apsilankymų parduotuvėse fiksuota 40 proc. mažiau.

„Šylantys orai turėjo didesnę įtaką lankymosi atvirose viešose erdvėse pokyčiams, negu karantinas ir medikų patarimai. Pavyzdžiui, kovo 29 d. (sekmadienį), kai orai buvo prasti, apsilankančių parkuose ir kitose atvirose poilsio vietose buvo 28 proc. mažiau negu vidutiniškai. Tačiau kovo 28 d. (šeštadienį), kai beveik visoje Lietuvoje švietė saulė ir temperatūra siekė daugiau negu 10 laipsnių šilumos, besilankančių parkuose ir kitose viešose vietose buvo 50 proc. daugiau negu vidutiniškai“, – feisbuke skelbia Vyriausybė.

Išsami analizė pateikiama čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fuc.. Google

Fuc.. Google portretas
Užtat aš visą laiką telefona palieku namuos

Content analizė būtina

Content analizė būtina portretas
Verta pasvarstyti ir kitką. Mūsų didesnių ar mažesnių vadukų ir visų kitų iššokusiųjų kalbėti daug ir tuščiai viruso tema retorikoje vyrauja karingi žodžiai: kova, perlaužti stuburą, pirmosiose fronto linijose, jie gyvuliai ne žmonės... Įdomu, ką tai galėtų reikšti, kai tiesiog realybė yra tokia, kad visam laikui dingsta kai kurie verslai, žmones puola ligos, virusai, gresia totalus nedarbas, o gydymo jie negauna ir tegali tikėtis laidotuvių, transliuojamų internetu ar dar yra galimybė – bendrame kape būt užkastam, jei mirčių daugėtų? Dirstelėkite į tų karingųjų plepėtojų žmonas, atžalas. Gal čia rasite atsakymą? Neįtikėtinai negražios žmonos, bendra tendencija – užjuodusios, išmatų spalvos akimis, klaikių figūrų, nusikalbančios, ir vaikai tiek nevykę, kad pasiųsti kuo toliau, kad Lietuvoj nesimatytų, nesigirdėtų, arba kol dar mažučiai ir kol dar viešai nenurodyti jų defektai, tiesiog yra nabagiukai su atsilikusiu mąstymu ir gausiomis ligomis, ...//

bbd

bbd portretas
kada gogle pasakys kada kas sikane paskutini karta siko. Ir kiek paskutini karta kauno krabas matijosius paskutini karta privoge is kauno?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių