Pereiti į pagrindinį turinį

Internautai I.Marčiulionytę išrinktų UNESCO vadove

2009-09-11 19:06
Internautai I.Marčiulionytę išrinktų UNESCO vadove
Internautai I.Marčiulionytę išrinktų UNESCO vadove / Gedimino Bartuškos nuotr.

Bendrą trijų Baltijos šalių kandidatę į UNESCO generalinio direktoriaus postą Iną Marčiulionytę palaiko daugiausia internautų iš visų šio posto siekiančių asmenų - net 74 procentai. Tokie rezultatai pastebimi vienoje iš šiems rinkimams sukurtų interneto svetainių.

Rinkimais į Jungtinių Tautų švietimo, mokslo ir kultūros organizacijos (UNESCO) vadovo postą ypač domisi ir Lietuvos užsienio reikalų ministerija. Penktadienį šalies žiniasklaidos priemonėms buvo išplatintas pranešimas, kuriame informuojama apie vykstančią apklausą ir kviečiama palaikyti Lietuvos kandidatę ir balsuoti už ją internete. Visi norintys savo balsais paremti I.Marčiulionytę gali tai padaryti apsilankę interneto svetainėje http://electunescodg.blogspot.com/.

Daugiau informacijos apie Iną Marčiulionytę, kuri Lietuvai atstovauja UNESCO nuo 2003 m., galima rasti jos kandidatavimo svetainėje internete http://www.inamarciulionyte.eu/. Naujausia informacija apie UNESCO generalinio direktoriaus rinkimus UNESCO Vykdomojoje taryboje šiuo adresu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų