Internautai leipsta juokais: pareigūnė patikrino ne vairuotojo, o keleivio blaivumą

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuris daugelį internautų ir nustebino, ir prajuokino. 

„Alkoholio kontrolė per atstumą“, – tokius žodžius vaizdo įraše ištaria moteriškas balsas. Greičiausiai juos ištarė ta pati policijos pareigūnė, kuri vėliau ir nufilmuojama.

Tuomet pro pravirą automobilio langą yra patikrinamas automobilyje sėdinčio vyro blaivumas. Vaizdo įraše matyti, kad blaivumas buvo patikrintas kairėje automobilio pusėje sėdinčiam keleiviui, o ne vairuotojui.

„Taip dirba Lietuvos policija. Pučia visi, net ir keleiviai“, – vaizdo įraše girdisi vyrų balsai.


„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ vaizdo įrašas.

Šis įvykis, anot vaizdo įrašu pasidalijusio Deivido, įvyko Panevėžyje, netoli Klaipėdos gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“.

Vos per dvi valandas po šiuo vaizdo įrašu vienoje iš grupių nugulė daugiau nei du šimtai komentarų, kitose grupėse komentarų taip pat pasipylė gausiai.

„Nieko blogo negalėčiau pasakyti apie pareigūnę, tiesiog žmogiškai apsigavo: ji pati nepasilenkė, tad ir nepamatė, kam duoda pūsti“, – rašė Simona. 

„Čia tai geras, net nemato, kur sėdi vairuotojas! Tokiu būdu buvo patikrintas ir pareigūnės blaivumas“, – antrino internautė Asta.

„Policijai po švenčių irgi galvos nedirba“, – juokėsi Agnė.

Daugelis internautų neliejo įžeidžių replikų policijos pareigūnei, o tiesiog džiaugėsi, kad šis vaizdo įrašas praskaidrino vakarą.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis teigė, kad ši situacija yra žinoma. „Tai yra įrašas iš Panevėžyje surengto reido, kurio metu patikrinti keli šimtai vairuotojų. Kadangi reidas vyko tamsiu paros metu, pareigūnė tiesiog suklydo. Vertiname tai kaip žmogišką klaidą, kurių visuomet pasitaiko. Šiuo vaizdo įrašu dar kartą atkreipsime visų eismo priežiūrą užtikrinančių pareigūnų dėmesį, kad jie atkreiptų dėmesį ir į tokias ar panašias situacijas“, – sakė R. Matonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Masina normalią nusipirk One angla

Nierka

Nierka portretas
Gandonai jus jai su anglu sustojo cia belekas susimaisyti gali, susipirkit masinas kokias priklausa europoj i nereiks juoktis is pareigunu.

Andrius

Andrius portretas
As visai nematau cia bedos ir isko butu galima tyčiotis. Neklysta tas kas nedirba. O dabar pilna matau anglisku masinu, is inkstinto ir priejo mergaite ne is tos puses. NESMERKIT IR NEBUSIT SMERKIAMI
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių