Pereiti į pagrindinį turinį

Įsibrovėliai į ambasadą rinkimų nesužlugdė

2008-10-13 19:26

Lietuvos ambasadoje Belgijoje dirbantiems diplomatams – sunkios dienos. Dėl prieš pat rinkimus įvykdyto įžūlaus įsilaužimo diplomatai negali naudotis laidiniais ambasados telefonais, internetu ir faksu.

"Pas mus dar nėra jokio ryšio – neveikia nei internetas, nei faksas, todėl kol kas nieko negaliu komentuoti", –pirmadienį portalui sakė Lietuvos ambasados Belgijoje telefonu atsiliepusi ambasados administratorė Jolanta Godleckienė.

Naktį į sekmadienį buvo įsilaužta į ambasados pastatą. Portalo žiniomis, įsibrovėliai pateko į ambasados rūsį ir nukirpo ten buvusios techninės įrangos laidus. Neoficialiai skelbiama, kad buvo išlaužtas ir rūsyje buvęs seifas. Tačiau ar iš jo buvo kažkas pavogta, oficialiai nepranešama.

Pasak Vyriausiosios rinkimų komisijos atstovės Angonitos Rūpšytės, šis įsibrovimas nesutrukdė sekmadienį ambasadoje vykusių rinkimų į Lietuvos parlamentą. Moters teigimu, su ambasados atstovais rinkimų dieną buvo kontaktuojama mobiliaisiais telefonais, o rinkimai ambasadoje vyko kaip įprasta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų