Išreikšti jausmus galima ir taip: apipavidalino pareigūnų automobilį

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija feisbuke pasidalijo nuotrauka, kurią pristatė kaip savaitės kadrą.

„Kai neišdrįsti prisipažinti“, – taip pavadino vaizdelį su tarnybiniu automobiliu ir piešiniu ant jo.

Piešinio autoriai šią idėją, jei ji gimė ne spontaniškai, turėjo nešiotis būtent iki šio ryto, nes tik šiandien šį šaltąjį sezoną dangus prakiuro tiek, kad iš jo pasipylė daugybė snaigių.

Jų šokiai pagal vėjo dirigavimą privertė užsisvajoti ne vieną gyventoją. Kaip matome iš nuotraukos, romantiniai jausmai buvo išreikšti ir konkrečiais veiksmais.

Galbūt tai pilietiško žmogaus ir žmonių bandymas žaismingai parodyti dėkingumą pareigūnams tiesiog pakeliant jiems nuotaiką? Galbūt tai užuomina apie puoselėjamą simpatiją konkrečiam pareigūnui ar pareigūnei?

Tokį vaizdelį komentatoriai įvertino kaip labai mielą, bet nesusilaikė ir humoro virtuozai. „Gražu... bet laikina. Ant kapoto rakteliu ilgiau išsilaikytų“, – juokavo vienas internautų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cia tik

Cia tik portretas
pastebejimas,ka ekipazai veikia budejimu metu! Tiesa,isreikstas gana kulturingai. :-D

isivaizduojat koks izeidimas policajam

isivaizduojat koks izeidimas policajam portretas
taip juos nuzmoginta tauta nezmonem laiko a jei dar ekipaze abu viriskiai...brrr....uz toki bajeri baust reikia idejos autoriu....grieztai negailestingai....kompensacijas uz stiklo sugadinima....ir munduro sutepima....apmokestint tokius kurie pasidalins zinute su foto...konfiskuot aparaturas dalivavusias nusikaltime...vo ir priverstinis medikamentinis gydimas kitaip galvojantiems kaip prokurore pasiule tikrai turi but privalomas

kiesa

kiesa portretas
Žurnalistikos dugnas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių