Pereiti į pagrindinį turinį

Izraelio ambasados atstovai lankys „Gelbėkit vaikus“ dienos centrus

2016-05-12 03:51
BNS inf.

Ketvirtadienį minėdami Izraelio Nepriklausomybės  68-ąsias metines Izraelio ambasados atstovai lankys „Gelbėkit vaikus“ dienos centrus įvairiuose Lietuvos miestuose.

T. Lukšio / BFL nuotr.

„Mums didelė garbė suvienyti jėgas su „Gelbėkit vaikus“ organizacija ir mūsų kuklia parama pagerinti vaikų aplinką. Tikimės, kad ja ne tik prisidėsime prie vaikų lavinimo bei ugdymo, bet ir suteiksime vaikams galimybę kartu patirti daugiau smagių akimirkų, kas yra ne mažiau svarbu“, - ambasados pranešime sako Izraelio ambasadorius Lietuvai Amir Maimon.

Ambasada nusprendė visas šalies nacionalinei dienai paminėti skirtas lėšas panaudoti vaikų bei dienos centrų įrangai nupirkti. Vaikų dienos centrų pageidaujamų daiktų ir priemonių sąrašas buvo įvairus: baldai, kompiuteriai, televizoriai, buitinė technika, virtuvės ir stalo įrankiai, kanceliarinės prekės, kūrybiniam darbui skirtos priemonės ir daugybė kitų. Be to, kiekvienam vaikui Izraelio ambasada padovanos mėlynai baltos spalvos kuprinę su šviesos reflektoriumi.

„Mums visiems, ir mokytojams, ir vaikams, šis dėmesys ir palaikymas reiškia labai daug. Tai yra ne tik finansinė, bet ir didžiulė moralinė parama“, – teigia „Gelbėkit Vaikus“ vadovė Lietuvoje Rasa Dičpetrienė.

Ketvirtadienį ir penktadienį ambasados atstovai lankysis „Gelbėkit vaikus“ dienos centruose Alytuje ir Alytaus rajone, Utenoje, Pasvalio rajone, Druskininkuose, Širvintose ir Kaišiadorių rajone, kur susitiks su daugiau kaip 300 vaikų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų