JAV žvalgybinis lėktuvas buvo priartėjęs prie Kaliningrado srities

  • Teksto dydis:

JAV karinių oro pajėgų žvalgybinis lėktuvas „RC-135“ trečiadienį priartėjo prie Kaliningrado srities Baltijos jūros pakrantės, pranešė internetinės vakarų šalių aviacijos svetainės, stebinčios karinių lėktuvų judėjimą.

Remiantis jų pateiktais duomenimis, iš Didžiosios Britanijos Mildenholo bazės išskridęs lėktuvas šiuo metu atlieka užduotį virš pietinės Baltijos jūros dalies.

Pasak aviacijos temą atspindinčių švedų tinklalapių, jo palydėti iš Kaliningrado srities pakilo rusų naikintuvas Su-27.

Amerikiečių žvalgas skrenda su įjungtu atsakikliu, vadinasi, jis matomas radare. Ore virš Baltijos netoli Rusijos sienos šis lėktuvas skris apie 3 val. 40 min., kai visas jo skrydis truks dešimt su puse valandos.

Šis JAV Karinių oro pajėgų lėktuvų RC-135 žvalgybinis skrydis yra jau šeštas palei Rusijos sieną Baltijos jūroje per pastarąsias dvi savaites.

Anksčiau iš Karaliaučiaus rusų naikintuvas Su-27 lydėti amerikiečių lėktuvo kilo gegužės 9 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KESTUI

KESTUI portretas
Ar marskinelius su Putino atvaizdu kasdien nesioji? Tos raudonos ausys jau labai atvirai kyso tavo komentaruose.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kas kaltas dėl staigios jauno kario mirties? Daugelis mano,kad kalti yra medikai. Realiai kalta yra Valstybės gynimo taryba ir kita aukščiausia Lietuvos valstybės valdžia. Skubiai, grynai politiniam teatrui (kokie mes karingi, kokie mes gynėjai...) atsisakyta nuo normalios profesinės karo tarnybos. Surinkti šauktiniais vaikai kenčia nuo prasto maisto (Lietuvoje sąjungininkus iš JAV maitiname žymiai geriau), nuo netinkamų mūsų gamtinėms sąlygoms apsaugos priemonių (šimtai erkių užpuola vieną šauktinį), nuo streso, kurį sukelia atsilikimas nuo studijuojančių tuo metu merginų, kurios pradės dirbti jaunesnės ir padaro dar geresnę karjerą, bei dar daugiau atvejų renkasi tekėti už netarnavusių musulmonų su brangiais telefonais (geram darbe visi reikalauja diplomo, nežiūri, kad tu šėrei erkes, žaisdamas bereikalingus karo žaidimus). Stresas ypač nusilpnina imunitetą, todėl infekcinės ligos tampa labai pavojingos. Balsuokime tik už profesionalią. (mokslas-studijos-ekonomika)

tai

tai portretas
Škess taikos balandis :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių