Kariuomenėje – dar vienas koronaviruso atvejis

  • Teksto dydis:

Lietuvos kariuomenėje užfiksuotas dar vienas koronaviruso infekcijos atvejis. Užsikrėtė šauktinius mokyti turėjęs karys.

Portalas 15min.lt praneša, kad infekcijos atvejis užfiksuotas Klaipėdoje dislokuotame didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų batalione.

Teigiama, kad prieš patvirtinant susirgimą karys naktį praleido vienoje palapinėje su dar penkiais kariais.

kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento Karinių viešųjų ryšių skyriaus atstovai tikino, kad imtasi saugumo priemonių, o kariai, kontaktavę su apsikrėtusiuoju, saviizoliacijoje.

„Karys, kurio testas buvo teigiamas, dar šiandien medikų automobiliu bus išgabentas į izoliacijos vietą. Taip pat dar šiandien bus atlikta patalpų, kuriomis naudojosi sergantis karys, dezinfekcija. Visi dalinyje tarnaujantys kariai apie situaciją informuoti“, – nurodo kariuomenės atstovai.

Prieš porą dienų buvo pranešta, kad Lietuvos kariuomenėje koronavirusu (COVID-19) sirgo 28 sąjungininkų kariai bei 2 civiliai darbuotojai.

Pirmieji koronaviruso COVID-19 atvejai kariuomenėje buvo nustatyti kovo pabaigoje kariuomenės dalinyje Rukloje. Virusas buvo nustatytas vienam civiliam darbuotojui ir vienam kariui iš Nyderlandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bevardis

Bevardis portretas
Tai gal dar ilgiau laikykite karius uždarytus, va tada tikrai nesirgs. Ir buvo rašyta kad pratybos nevyksta, o palapinėje miegojo kuopoje? Juokinga. Leiskit karantinuotis visiems namuose!! Kaimuose!!

Audrius

Audrius portretas
O kaip Rukloje tarnaujantis paramedikas ir dirbantis su šauktiniais kariais? Jokios info nėra.

Ko cia tresuoji

Ko cia tresuoji portretas
Kestai.tegul tarnauja.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių