Kelių policija elektromobilį „Tesla“ grąžino atgal: užmiestyje atsiranda šiokių tokių nepatogumų

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau nei mėnesį Lietuvos Kelių policijos tarnybai buvo neatlygintinai perduotas elektromobilis „Tesla Model 3“, kurį pareigūnai išbandė savo darbe. O lapkričio 17-ąją šalies policija pranešė transporto priemonę grąžinanti atgal pardavėjui bei išsakė kelis svarbius pastebėjimus.

Pastarąja žinia trečiadienį pasidalyta socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame „Lietuvos policijos“ puslapyje.

„Išbandėme „Teslą“ – visai patiko. Nors įsibėgėja labai jau greitai – nesudaužėme ir grąžinome tokią pačią, kokią gavome. Ačiū „Deals On Wheels LT“ už pasitikėjimą ir suteiktą galimybę“, – rašė šalies pareigūnai.

Mėnesį savo darbe išbandę elektromobilį, jie išsakė ir kelis svarbius pastebėjimus. 

„Puiki dinamika, geras sukibimas su keliu, nėra problemų kažką pasivyti ar aplenkti. Pilnai įkrovus, mieste galima nuvažiuoti net 450 km, užmiestyje – daug mažiau. Be problemų įsikraudavo mūsų garaže per naktį. Automobilis – idealus patruliuoti mieste, labai tiktų palydoms iš anksto suplanuotu maršrutu. Išvažiavus iš miesto, atsiranda šiokių tokių nepatogumų – reikia iš anksto planuotis laiką, o važiuojant ilgesnį maršrutą įsivertinti, kur galima būtų pakeliui įkrauti“, – rašoma feisbuke.

Lietuvos policijos feisbuko nuotr.

Įraše pareigūnai nestokojo ir šmaikštumo. Pasak jų, nemažai sustabdytų vairuotojų šalia protokolo prašė ir nuotraukos atminčiai. O tik išvažiavus į maršrutą, automobilio nuotraukos labai greitai apskriedavo socialinius tinklus.

Tačiau vertindama išbandytą „Tesla Model 3“, vis dėlto, Lietuvos policija užsiminė, ko naudojantis tokia transporto priemone trūksta iki pilnos laimės – daugiau įkrovimo stotelių ir, aišku, mažesnės kainos ar didesnės nuolaidos.

„Šiuo metu policijos autoparke yra vienas elektromobilis, bet tikimės, kad ateityje jų atsiras ir daugiau“, – vylėsi pareigūnai.

Žinią, kad Kelių policijos pareigūnai sugrąžino mėnesiui jiems perduotą „Teslą“, asmeniniame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pranešė ir „Deals On Wheels LT“ įkūrėjas Laurynas Boguševičius. Jis taip pat pasidalijo keliomis išvadomis, kurias aptarė su pareigūnais. Be to, kas jau įvardyta anksčiau, vyras paminėjo, kad per naktį pakrovus elektromobilį, kaina už 100 km siekė du eurus. O tai esą penkis šešis kartus pigiau nei pildant transporto priemonės baką benzinu ar dyzeliu.

Primename, kad spalio 15 dieną Lietuvos kelių policijos tarnybai buvo neatlygintinai perduotas „Tesla“ automobilis, kurį policijos pareigūnai išbandė savo darbe.

Galimybę mėnesiui išbandyti šį automobilį suteikė „Deals On Wheels LT“, o „Ignitis Lietuva“ – galimybę nemokamai krauti automobilį jų stotelėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei Gentviliuk

Ei Gentviliuk portretas
Pasiskaityk komentarus apie tuos tavo ekologiskus nesamoningus auto, gal suprasi tada ko jie verti

Taip

Taip portretas
Tegu issiklauso jau net ir i policininkus aplinkos ministras, ka jie sako apie elektromobilius, o negruzdamas visus zmones persesti i sias nesamones. Geras elektromobilis kainuoja apie 80000 su kuriuo gali nuvaziuot 600 km , o dabar siullo tokius su kuriais gali nuvaziuot tik 100 ar 120 km su viena ikrova. Kazkoks absurdas yra kai prievarta ir visokiu finansiniu spaydimu nori zmonems isiulyt sita nedabaigta sutverima. Tegu pirma tas gudrutis ministras issigilina i zmoniu padeti o po to rekaujauja ka turetu zmones rinktis.

Teip

Teip portretas
Ir bukapročiui aišku, kad reklama pačiai įmonei plius bandymas įeiti kaip atstovui į Lietuvos Policijos autoparką. Jo realizavimą, atnaujinimą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių