Keliai vietomis slidūs, naktį eismo sąlygas sunkins plikledis, lijundra, šlapdriba

  • Teksto dydis:

Šalies keliai antradienio popietę vietomis slidūs dėl prispausto sniego, plikledžio, naktį eismo sąlygas vietomis taip pat sunkins plikledis, lijundra, šlapdriba, rūkas, įspėja kelininkai.

Automobilių kelių direkcija pranešė, kad 16 val. duomenimis sudėtingiausios eismo sąlygos išlieka rytų Lietuvoje bei Telšių, Kelmės, Biržų ir Jonavos rajonuose, kur pagrindinių ir didesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos šlapios, vietomis su pažliugusio ar prispausto sniego provėžomis, slidžios.

Telšių, Zarasų ir Ignalinos rajonuose eismo sąlygas sunkina vietomis susiformavęs plikledis.

Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai daug kur šlapi, su pažliugusio sniego provėžomis, vietomis slidūs. Vakariniuose šalies rajonuose vietomis yra ir sausų kelių ruožų.

Keliai valomi, barstomi, vairuotojų prašoma rinktis saugų greitį.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai didžiojoje šalies dalyje išlieka provėžoti, aplediję, kai kur – padengti pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu.

Šalyje – be kritulių. Aukščiausia oro temperatūra siekia nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur prognozuojami nedideli krituliai: snygis, šlapdriba, pajūryje – lietus, kai kur formuosis plikledis, rūkas, galima lijundra. Vėjas bus vakarų, pietvakarių, 6–11 m/s, pajūryje – iki 14 m/s. Žemiausia oro temperatūra bus nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio, pajūryje – nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: keliaikelininkaieismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū

Ačiū portretas
Ačiū partijai ir asmeniškai G. Landzbergiui už vertybinę užsienio politiką. Nes druskos iš Baltarusijos nėra ir nebus, o kitur pirkti neturim už ką.

Melnragė

Melnragė portretas
Saulė šviečia pajūryje, +3C ir jokio sniego nėra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių