Betykodami miško niokotojų sulaikė neregistruotą keturratį vairavusį L. Kleizą

  • Teksto dydis:

Valstybinė miškų urėdija savo feisbuko paskyroje praneša, kad šiandien kartu su policijos pareigūnais organizavo bendrą reidą ir tikrino keturračių vairuotojus.

Mat pastaruoju metu Nemenčinės miškuose fiksuojama daug atvejų, kai miškininkai randa išdraskytą miško paklotę keturratininkams važiuojant ne leidžiamais keliais, o miškais.

"Sustabdėme tris keturračiais važiavusius asmenis, paaiškėjo, kad vienas vairuotojas važiavo su pasibaigusiomis vairavimo teisėmis, kito keturratis buvo neregistruotas, neturėjo techninės apžiūros ir civilinės atsakomybės draudimo", - rašoma feisbuko paskyroje.

Valstybinės miškų urėdijos nuotr.

Reido metu buvo sulaikytas nenorėjęs stoti keturratis, kurį vairavo buvęs krepšininkas Linas Kleiza, rašo portalas lrt.lt.  Paaiškėjo, kad transporto priemonė nebuvo registruota, o ir neturėjo civilinės atsakomybės privalomojo draudimo liudijimo bei privalomosios techninės apžiūros dokumento.

L. Kleizai tikriausiai bus skiriama administracinė bauda už nepaklusimą sustoti bei už tai, kad transporto priemonė nebuvo registruota, neturėjo techninės apžiūros bei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orotututangas

Orotututangas portretas
Šunys nelokit, nesižadėkit trijų dalykų.. Vienas iš jų tiurmos

kaunas

kaunas portretas
jei nevaziuoji keliais valdiskais.nereik registruot

jk

jk portretas
dabar vykdomas ŠImonytes nurodymasbaudomis pildyti dykaduoniu ištuštintą biudžeržetą,mane VMI nubaude ,kad dirbu du darbus,skirdama bausme ,kuri siekia.kad 1.5 men turiu dirbti uždyką,šiai dykaduoniu vyriausybei geriausi nedirbantys pašalpiniai,kurienamie ramiau tuština bambaliusir niekur nejuda.kodel nieka nemirksi kai kertant miškus ta technika,taip sudarko miško kelius,kad ir su džipu sunku praviuoti,tai gamtosaugai vienodai,oąia ž,mogus norejo žiemos miško oru pakvepuoti,tai blogietis,užtat ministre paskirta girtuokle,atseit pasitaisiusi,bet medicina žino,kad priklausomybe nuo alkoholio niekur nedingsta
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių