Lietuvoje nustatyti dar 16 koronaviruso atvejų, bendras skaičius – 99

Lietuvoje šeštadienį nustatyti dar 16 koronaviruso atvejų, bendras užsikrėtusiųjų skaičius išaugo iki 99, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Vilniuje nustatyti penki nauji koronaviruso atvejai, tarp vietinių užsikrėtusiųjų – asmuo dirbantis Vilniaus visuomenės sveikatos biure bei medikas iš Vilniaus universiteto Santaros klinikų Šeimos centro.

Portalo LRT.lt duomenimis, užsikrėtė šiame centre dirbanti gydytoja rezidentė.

Trečiasis asmuo užsikrėtė nuo artimųjų, grįžusių iš Vokietijos. Apie du asmenis, kurie tyrimą atliko mobiliame punkte, informacija renkama.

Kaune užfiksuoti aštuoni koronaviruso atvejai. Asmenys yra grįžę iš Norvegijos ir Austrijos, o vidutinio amžiaus pora užsikrėtė nuo iš Didžiosios Britanijos grįžusio sūnaus. Dar trys tyrimai atlikti mobiliame punkte, todėl duomenys tikslinami.

Klaipėdoje taip pat nustatyti trys koronaviruso atvejai, vienas asmuo parvykęs iš Didžiosios Britanijos, o kiti užsikrėtimai vietiniai, abiem atvejais virusas nustatytas medikams.

Kovo 20 dieną mirė pirmas COVID-19 užsikrėtęs žmogus – pagyvenusi moteris iš Ukmergės. 

Pirmoji gydyta nuo viruso moteris iš Šiaulių pasveiko.


Šiame straipsnyje: koronavirusasKoronavirusas LietuvojeSveikatos apsaugos ministerijaCOVID-19 saviizoliacijaCOVID-19 karantinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Prognozė

Prognozė portretas
99 atvejai, kurie testuoti ir žinomi, padauginkime iš 3, turėsime apie 300 atvejų, o kiek tarp mūsų vaikščioja užkrato nešiotojų, nepaisančių saviizoliacijos grįžuolių, kurie kasdie plūsta keltais, parskrenda lėktuvais. Reagentai testams tirpsta, o užkratas plinta. Prognozės liūdnos.

Kazkas

Kazkas portretas
Iš viso to pasidarys neblogiu BABKIU O kiek bus nurašyta visko ant "Coronos" Nesuzinosim niekada Kažkam karas o kažkam "MAT RODNAJA" !!!!!

Bezpredelas

Bezpredelas portretas
Tai nx visus uzdaryt i karantina kad nevaiksciuotu niekur. Po viena i parde, i vaistines. Kaip austrijoj. Nemoka buti karantine, tegu sedi namie. Ir bauda uztraukti 1500 eur, islundus ne pagal reikala. Uztylus virusui, visus po biski isleist is karantino. Nes taip jis dauginasi. Nieks nesilaiko. Daug pijoku ir bomzu lauke kurie nesa virusa. O jie uzsikrecia lengvai. Jie arba numirs arba pas ju virusas uzmigs.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių