Lietuvos policijos mokykloje prasidėjo jaunimo stovykla

  • Teksto dydis:

Birželio 24 dieną Lietuvos policijos mokykloje (LPM) prasidėjo jaunimo stovykla „Kursantas savaitei“. Labiausiai motyvuoti jaunuoliai iš visos Lietuvos susirinko išbandyti save, pasitikrinti ar policijos pareigūno profesija yra jų ateities kelias.

LPM Jaunimo stovykla „Kursantas savaitei“ yra tradicinis LPM renginys, organizuojamas kasmet. Jos tikslas – supažindinti jaunimą su policijos pareigūno profesija, LPM kursantų veikla aktyviai sportuojant, turiningai leidžiant laisvalaikį.

Šiandien stovyklos dalyviai savo dieną pradėjo 6 val. ryto, kaip ir LPM kursantai – jų laukė rytinė mankšta. Nors stovyklos dalyviai į LPM susirinko pirmadienį, bet oficialiai stovykla buvo atidaryta tik šiandien. Visus jos dalyvius pasveikino LPM viršininkas Algirdas Kaminskas ir viršininko pavaduotojas, stovyklos vadovas Mindaugas Bilius. Stovyklos vadovas M. Bilius palinkėjo visiems pasisemti kuo daugiau žinių per visas pamokas ir po savaitės namo parsivežti tik kuo geriausius įspūdžius.

Jaunuoliai per šią savaitę mokysis rikiuočių pagrindų, savigynos elementų, lauks ginklų ir šaudybos pamoka, profesinės veiklos taktikos užsiėmimai, policijos veiklos pamokos, bendravimo su konfliktiškais asmenimis pamoka ir kt. Taip pat jie turės galimybę susipažinti su kinologų veikla. Kiekvieną vakarą stovyklos dalyvių lauks linksmoji programa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių