Lietuvos prezidentu išrinktas G. Nausėda atliko legendinio L. Armstrongo kūrinį

  • Teksto dydis:

Šių metų sausio mėnesį ekonomistas Gitanas Nausėda kartu su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku ir muzikantu, buvusios Lietuvos kultūros ministrės Lianos Ruokytės Jonsson broliu Remigijumi Ruokiu atliko garsaus amerikiečių muzikanto Louiso Armstrongo kūrinį "What a Wonderful World".

Vakar, kai G.Nausėda buvo išrinktas Lietuvos prezidentu, internete pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame šie vyrai dainuoja.

Minėta trijulė uždainavo ne šiaip sau. Prieš kelis dešimtmečius G.Nausėda, V.Grubliauskas  ir R. Ruokis dainavo Klaipėdos berniukų chore "Gintarėlis".

"Buvę Klaipėdos berniukų choro „Gintarėlis“ nariai, Vytautas Grubliauskas, Remigijus Ruokis ir Gitanas Nausėda susitelkė į vieną partiją – L. Armstrongo „What a Wonderful World“. Skiriama visiems žmonėms, kantriai laukusiems ir pagaliau sulaukusiems Šv. Kalėdų. Pasaulis yra nuostabus! Ir iki gražiausios metų šventės, ir po jos", - šių metų sausio 8 d. buvo rašoma G.Nausėdos youtube paskyroje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edita Ed

Edita Ed portretas
Na fainai .G.Nausėda,šaunuolis lavinasi,kultūrinasi ir muzikuoja,nenuobodus vyras žmonai .Tokie vyrai įdomūs,kai ir muzikuoja ir turi rimtas specialybes. Sėkmės jam ir nenuvilti Lietuvos.

P

P portretas
Tai tik irodo, kad nauseda smarkiai ruosesi ir noj9, kad taps prezidentu.. cia kap Naisiu kaima ir vasaros, kaip paruosti is anksto klipai,.... taigi, Ingrida ir Nauseda Kaip Mamontovas su Pupytem- mamontovas naturaliai isauges , o pupytes - sukaltos....

Klp

Klp portretas
O kam reikėjo šitos viešos klaunados ,ką tai turi bendro su mero ar prezidento pareigomis?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių