Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos savivaldybių asociacijai toliau vadovaus R. Malinauskas

2015-05-27 13:44
BNS inf.
Ričardas Malinauskas
Ričardas Malinauskas / A. Ufarto/BFL nuotr.

Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) vadovu trečiadienį perrinktas Druskininkų meras socialdemokratas Ričardas Malinauskas, pranešė LSA.

„Mes, šios asociacijos nariai, esame skirtingų požiūrių, partijų, patirties, tačiau sugebame stebėtinai susitelkti gindami bendruosius savivaldos interesus – gindami tai, kas rūpi mums ir mūsų savivaldybių gyventojams. Man buvo ir yra garbė vadovauti šiai asociacijai jau kelias kadencijas, kadangi mūsų bendras darbas įkvepia ir suteikia vilties, jog susitelkimas ir vienybė siekiant bendro tikslo įmanomas ir visos Lietuvos mastu,“ – suvažiavime kalbėjo R.Malinauskas, vadovausiantis asociacijai dar ketverius metus.

Jis LSA vadovavo tris kadencijas nuo 2003 metų.

Taip pat trečiadienį vykusiame suvažiavime buvo išrinkti LSA viceprezidentai. Jais tapo Pagėgių meras „tvarkietis“ Virginijus Komskis, Alytaus rajono meras konservatorius Algirdas Vrubliauskas, Panevėžio rajono meras, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Povilas Žagunis bei Elektrėnų meras, Liberalų sąjūdžio narys Kęstutis Vaitukaitis.

Pirmajame naujos kadencijos savivaldybių atstovų suvažiavime dalyvauja 124 delegatų, atstovaujančių 58 Lietuvos savivaldybėms – dvi savivaldybės delegatų patvirtinti nespėjo.

Šiemet dvidešimtmetį mininti LSA vienija visas 60 Lietuvos savivaldybių ir atstovauja bendriesiems jų interesams valstybės valdžios ir valdymo institucijose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų