Pereiti į pagrindinį turinį

L.Karalių Indijoje pakirto liga

2009-02-10 09:00
L.Karalių Indijoje pakirto liga
L.Karalių Indijoje pakirto liga / Redakcijos archyvo nuotr. Mįslė: L.Karaliaus sveikatos būklės vakar nežinojo net jo kolegos.

Indijoje viešintis parlamentaras Linas Karalius pasijuto taip prastai, jog buvo paguldytas į ligoninę.

Apie tai vakar pranešė Tautos prisikėlimo partija (TPP), kuriai priklauso L.Karalius.

Pasak partijos atstovės spaudai Vaivos Gogelienės, L.Karalius pats trumpąja žinute pranešė, kad blogai jaučiasi ir yra paguldytas į ligoninę. Tačiau kol kas neaišku, nei kuriame mieste, nei kas nutiko.

"Šeštadienį L.Karaliaus padėjėja gavo SMS žinutę iš jo. L.Karalius žinutėje nurodė, kad jam sukilo aukšta temperatūra, šiuo metu jis guli ligoninėje, jam atliekami įvairūs tyrimai. Vėliau bandėme su L.Karaliumi susisiekti, bet jo telefonas visą laiką išjungtas", – vakar dienraščiui sakė TPP frakcijos atstovė spaudai V.Gogelienė.

Parlamentaras į Indiją buvo komandiruotas sausio 26–vasario 8 d. Pasak V.Gogelienės, Seimo narys pranešė dėl sveikatos šioje šalyje galįs užtrukti dar savaitę.

L.Karalius į Indiją išvyko už savo lėšas, nors jo kelionei pritarė Seimo valdyba. Jis tvirtino vykstąs ne asmeniniais tikslais, o užmegzti ryšius su Indijos Respublikos parlamentu, aptarti tarpparlamentinės grupės su Lietuva Indijos parlamente steigimo klausimą.

Pagal Seimo valdybai pateiktą preliminarią vizito programą L.Karalius ketino susitikti su Indijos užsienio reikalų ministru, šios šalies parlamentarais, lietuvių bendruomene, planavo aplankyti Indijos meditacinės medicinos sveikatingumo centrą, kitas įžymias vietas.

Prieš tapdamas Seimo nariu L.Karalius ne kartą spaudai yra pasakojęs apie savo meilę Indijai. Jis ten ne kartą yra vykęs atostogauti, medituoti, užsiimti joga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų