Pereiti į pagrindinį turinį

A. Matulevičiaus kova dėl prezidento posto baigėsi

2009-04-02 18:07
A. Matulevičiaus kova dėl prezidento posto baigėsi
A. Matulevičiaus kova dėl prezidento posto baigėsi / Roko Medonio nuotr.

Paskutinę dieną, kai Vyriausiajai rinkimų komisijai dar galima pristatyti parašus, palaikančius pretendentų dalyvavimą prezidento rinkimuose, vienas iš kandidatų, neparlamentinės Pilietinės demokratijos partijos (PDP) atstovas Algimantas Matulevičius pranešė pasitraukiantis iš rinkiminės kovos.

„Pareikšdamas ketinimus dalyvauti LR Prezidento rinkimuose nesivadovavau asmeninėm ambicijom. Esu įsitikinęs, kad mūsų valstybė yra tapusi  saujelės oligarchų pasipelnimo šaltiniu ir  šalies žmones pavertė beteisiais jų valios vykdytojais. Tai nieko bendro neturi su bendražmogiškom vertybėm ir demokratijos samprata“, - sako A.matulevičius.
 
„Gal tai, kad rinkimuose startavau paskutinis, o taip pat organizacinės klaidos neleido užsitikrinti reikiamo parašų skaičiaus surinkimo. Nors parašų matomai būtų užtekę, tačiau dalis jų buvo nekokybiškai pateikti, todėl mes patys nusprendėme neteikti jų Vyriausiajai rinkimų komisijai“, - rašoma PDP pranešime.

„Reiškiu nuoširdžią padėką mums talkinusiems ir  parėmusiems Lietuvos piliečiams. Manau, kad bet koks dalyvavimas atneša tam tikrą naudingą patirtį, taip ir ši pamoka man nepraeis veltui“, - sako A.Matulevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų