Migracijos departamento vadovė laimėjo bylą prieš buvusį ministrą

Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė laimėjo bylą prieš buvusį vidaus reikalų ministrą Eimutį Misiūną dėl jos veiklos vertinimo.

Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas šią savaitę atmetė E. Misiūno skundą.

Tuometinis ministras prašė pakeisti Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendimą, kuriuo buvo panaikintas 2018 metų pavasarį paskelbtas nepatenkinamas E. Gudzinskaitės vertinimas.

Vyriausiasis administracinis teismas patvirtino, jog E. Misiūnas departamento vadovei nesuformulavo užduočių, pažeidė procedūrinius terminus, nenustatė aiškių vertinimo rodiklių.

Teismai taip pat paskelbė, kad tarp ministro ir E. Gudzinskaitės nebuvo pokalbio, kurio metu turėjo būti aptarta tarnybinė veikla, gebėjimai ir kvalifikacija, o E. Misiūno surašyta tarnybinio vertinimo komisijos išvada nėra grindžiama objektyviais duomenimis.

„Pirmosios instancijos teismas priėmė iš esmės pagrįstą bei teisingą procesinį sprendimą, kurį keisti ar naikinti nėra pagrindo. Dėl nurodytų priežasčių pirmosios instancijos teismo sprendimas paliekamas nepakeistas, o atsakovo apeliacinis skundas atmetamas“, – rašoma vyriausiojo administracinio teismo nutartyje.

Tuometinis vidaus reikalų ministras kaltino E. Gudzinskaitę nesusitvarkant su imigracijos srautais, priimant neteisingus sprendimus dėl prieglobsčio.

E. Misiūnas taip pat kritikavo Migracijos departamento direktorę, kad jos darbuotojai pasidalino informacija su Rusijos Konstitucinio Teismu apie analogiško teismo Lietuvoje teisėjus.

E. Gudzinskaitė priekaištus atmetė ir teigė, jog augant migracijos srautams departamente smarkiai išaugo krūvis ir institucija dirba pagal išgales.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikis

tikis portretas
Lietuvos nelaime didziausia,kad vyrai subobeje,todel valstybe valdo moteriskes nepatriotiskos ir istvirkusios.godzios turtui ir prabangai,leidziancios vogti valstybes turta ir kysininkauti.Juk valstybes tarnyboje 80 procentu moterys,o vyrai ziopliai po padu joms sedi.Nors prazidento zmona tai i kaimiete neissilavinusia labai nesa.Gal ir klystu,bet gyvenimas parodys.Padare klaida ,kad prezidenturos pradzioje pradejo boba po uzsienius tampyti.Rytuose,o mes mentalitetu dar rytai,neiprasta moteriskes su savim veziotis.Nei baltarusiai,rusai,kazachai,ukrainieciai,savu antru pusiu nedemonstruoja.O Estijos prezidente tai tikra pabaisa.Ragana be sluotos...

noris

noris portretas
I toki svarbu posta Lietuvoje stato kvaila ir nepatriotiska moterele,kuri dar ir pries ministra sokineja.Kad kvaila,is veido matosi,o kad nepatriotiska,tai matosi kiek siuksliu i Lietuva ileidzia gyventi ir leidimus suteikia.Taip sunku tais rusu ivanais atsikratyti,o is rusijos jie vel eme plusti i Lietuva,o kvailos bobos migracijos departamente leidimus jiems dalija.Su zydais tas pats.Mase zydu,gyvenanciu svetur ,gauna lietuveos pilietybe ,antra po zydiskos ir teise Lietuvoje gyventi,ir turto per reprivatizacija reikalauti.Kaip galima i tokius svarbius postus kvailas,nepatriotiskas moteriskes skirti.Juk ir pedalu ir lezbieciu organizacijoje 90 proc. moterys sudaro.O tie moka griauti valstybes is vidaus.

Misiunas teisus .....

Misiunas  teisus ..... portretas
ir teisingai kritikavo migracijos departamento direktore , UZ LABAI UOLU MIGRANTU IMPORTA Y LIETUVA, o ,,,,teismai ,,,isteisina ta direktore todel ,kad linkevicius su grybauskaite pasirase su Briuseliu sutarty del nenustatyto skaiciaus migrantu importo y lietuva...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių