Pereiti į pagrindinį turinį

Mokesčių inspekcijai pinigų neliko

2009-02-19 09:00

Jau netrukus gali vėluoti atostoginiai, o vasarą mokesčių inspektoriai gali likti be algų. Vilniaus apskrities VMI darbuotojai informuoti, kad artimiausiais mėnesiais gali laiku negauti išmokų už atostogas, o kiek vėliau – ir darbo užmokesčio. Mokesčių inspekcijos personalas informuotas, kad kovą ir balandį atostogausiantys darbuotojai gali vėliau gauti atostoginius. Bet tai turbūt mažiausia bėda.

"Birželį gali būti neišmokėtas darbo užmokestis, su juo susijusios sumos ir atostoginiai už birželio ir liepos mėnesius, o rugsėjį – avansas", – rašoma sostinės VMI darbuotojams išplatintame dokumente.

Vilniaus apskrities VMI dienraščiui patvirtino turinti finansinių problemų. "Šiais metais asignavimai darbo užmokesčiui ir su juo susijusioms sumoms bei atostoginiams išmokėti yra mažesni. Vilniaus apskrities VMI darbuotojai raštu buvo informuoti apie galimą situaciją, kad kai kuriais mėnesiais gali vėluoti darbo užmokesčio, su juo susijusių sumų ir atostoginių išmokėjimas – tuo norėta padėti kiekvienam darbuotojui suplanuoti savo atostogas ir išlaidas", – sakoma oficialiame Mokesčių inspekcijos atsakyme.

Tačiau asignavimus tvarkanti Finansų ministerija tuo stebisi. "Asignavimai VMI yra skirti, niekur jie nedingo. O asignavimų valdytojas su jais tvarkosi kaip išmano", – dienraščiui sakė ministerijos Viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotojas Vytautas Lenkutis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų