NATO naikintuvai tris kartus kilo patruliuoti ir lydėti Rusijos orlaivių

  • Teksto dydis:

NATO oro policijos misiją vykdantys naikintuvai praėjusią savaitę tris kartus kilo patruliuoti palei Baltijos šalių oro erdvės sieną su Rusija ir Baltarusija bei atpažinti ir lydėti skrydžio taisykles tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros pažeidusių orlaivių.

Rugsėjo 20 dieną NATO oro policijos naikintuvai kilo atpažinti du rusų naikintuvus MiG-31 ir du Su-27, skridusius tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities ir grįžusius į ją.

Rugsėjo 21 dieną NATO orlaiviai patruliavo palei Baltijos šalių oro erdvės sieną su Rusija ir Baltarusija.

Tą pačią dieną NATO oro policijos naikintuvai kilo atpažinti transportinį orlaivį Il-76.

Rusų orlaiviai skrido be radiolokacinių atsakiklių, be skrydžio planų, vienu atveju radijo ryšio su Regioniniu skrydžių valdymo centru nepalaikė, kitu – palaikė.

NATO oro policijos misija Baltijos šalyse vykdoma iš Lietuvos ir Estijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sienų niekas nepažeidė . O atsakinėti į NATO užklausimus ar prašyti kažkokių leidimų tarptautinėje erdvėje rusams neprivaloma. Karingiems vietiniams debiliukams noriu priminti, kad po pirmo numušimo iš Zoknių bazės su visais naikintuvais gali likti tik didelė garuojanti duobė...taip kad atsargiau . NATO tai puikiai supranta, ir todėl neina į provokacijas. .

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kiek galima Rusijos orlaivių sienos pažeidėjus lydėti? Ar nereikia juos nutupdyti ir suimti? Juk jie padarė nusikaltimą - sąmoningai pažeidė kitos valstybės sieną!

Raketa

Raketa portretas
Jau laikas pradeti juos numusineti, o ne lydeti. Nera ko jiems cia skraidyti. Ne ju cia zemes!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių