Naujausi duomenys: ištyrus dar 20 ėminių dėl koronaviruso, visi neigiami

Sveikatos apsaugos ministerija praneša, kad, 14 valandos duomenimis, ištyrus dar 20 ėminių dėl galimo užsikrėtimo koronavirusu, visi jie buvo neigiami.

Iki šiol iš viso atlikti 136 tyrimai dėl įtariamo koronaviruso. Dar laukiama rezultatų dėl vieno mėginio.

Kol kas Lietuvoje patvirtintas vienas užsikrėtimo koronavirusu atvejis.

Pirmasis užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejis Lietuvoje nustatytas penktadienį. Atlikus tyrimus, infekcija nustatyta iš Veronos (Italija) vasario 24 d. grįžusiai pacientei.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjorai

Senjorai portretas
Esi jau keliais trojanais užsikrėtusi.

senjora

senjora portretas
o per pc virusas neplinta? Negalima užsikrest?

Danas

Danas portretas
Jeigu mediku butu nustatyta ,kad koronavirusas pazeidzia zmogaus smegenis ,tai sakyciau kad puse Lietuvos jau serga .Brangus ,zmones,na nepraraskit sveiko proto ! Gripas ,tai ne kazkokie karo veiksmai kada susprogdinamos parduotuves ar maisto sandeliai .Tuos rezervus ka prisipirkot ,anksciau ar veliau teks ismesti .Gerai dar saldiklyje maista galima laikyti ilgiau ,o visokios kruopos ,kurios skaitomos ilgai negendanciomis .patikekit ,kaip genda ,net judeti pradeda nuo visokiu kir minuku ir vabaliuku .Ir da r akmenukas i mediku darza .Kodel nepaaskina zmoniem ,kad Lietuvoje labai isplites plauciu tuberkuliozes vaistams atsparus virusas ? Ji platina dazniausiai asocialus asmenys ,kurie sirgdami tuberkulioze geria vaistus kartu su alkoholiu .Vaistai su alkoholiu buna neveiksmingi ,o virusas tampa atsparus antibiotikams .Nauja antibiotika sukurti uztrunka daugeli metu ,tad neduok ,Dieve ,tokiu virusu uzsikresti .Koronavirusas kaip atiejo ,taip ir praeis bet mediku patarimas laikytis higen
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių