Pereiti į pagrindinį turinį

Naujovės stojantiems į MRU išankstinio priėmimo metu

2020-05-19 06:28
DMN inf.

Paskelbęs apie išankstinį priėmimą Mykolo Romerio universitetas šiemet pristato ir kelias naujoves – padidintą skaičių ir orientuotas į ateities profesijas studijų programas, galimybę būsimiems studentams gauti ypatingą pasiūlymą profesiniam ir asmeniam tobulėjimui.

MRU nuotr.

Pasak Mykolo Romerio universiteto rektorės profesorės Ingos Žalėnienės, šiandieninė darbo rinka evoliucionuoja ir keičiasi labai sparčiai, ateities darbuotojai turi sugebėti prie jos prisitaikyti, nuolat tobulėti, plėsti savo žinių ir kompetencijų lauką, todėl vis svarbesnis tampa ir mokymasis visą gyvenimą. COVID-19 sunkumai rodo, kad susidūrus su daugybe iššūkių, dabar pats tinkamiausias metas investuoti į savo žinias - tai suteikia galimybę ne tik tobulėti, bet ir prisitaikyti prie nuolat besikeičiančios aplinkos, krizinių situacijų ir naujų technologijų.

Norėdamas paskatinti profesinį ir asmeninį tobulėjimą Mykolo Romerio universitetas būsimiems studentams, įstojusiems per išankstinį priėmimą suteiks 1000 eurų vertės investiciją kiekvienam studentui. Ši suma bus skirta įstojusiems 2020 metais ir baigusiems bakalauro studijas numatytu laiku su ne mažesniu kaip 8 balų vidurkiu.

Išankstinis priėmimas į Mykolo Romerio universiteto bakalauro studijų programų valstybės nefinansuojamas vietas vyksta iki gegužės 26 dienos.

Pasak MRU Priėmimo ir rinkodaros skyriaus vadovo Sauliaus Bugailiškio, studentas pats galės nuspręsti, kaip panaudoti jam numatytą sumą savo profesiniam tobulėjimui: padengti dalį ar visą sumą už individualiai pasirinktas universiteto teikiamas mokamas paslaugas, panaudoti kaip įmoką už studijas, studijuojant universiteto valstybės nefinansuojamose magistrantūros studijose, rinktis universiteto organizuojamus mokymus, kvalifikacijos kėlimo kursus, seminarus, taip pat mokesčiui už gyvenimą Universiteto studentų namuose. Šią sumą bus galima išnaudoti per dvejus metus imtinai, nuo bakalauro studijų baigimo.

Išankstinis priėmimas į Mykolo Romerio universiteto bakalauro studijų programų valstybės nefinansuojamas vietas vyksta iki gegužės 26 dienos. Rinktis šias studijas kviečiami asmenys, jau įgiję vidurinį išsilavinimą iki 2019 metų (imtinai) ir aukštąjį išsilavinimą.

Dalyvavę išankstiniame priėmime taip pat vėliau galės pretenduoti ir teikti prašymus į valstybės finansuojamas vietas paskelbus visų Lietuvos aukštųjų mokyklų bendrąjį priėmimą.

MRU šiemet per išankstinį priėmimą siūlo rinktis studijas teisės, psichologijos, viešojo administravimo, komunikacijos, filologijos, socialinio darbo, informatikos, socialinės pedagogikos studijų kryptyse.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų