Nelegaliai prekiaujantys asmens apsaugos priemonėmis jau sulaukė pirmųjų baudų

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga informuoja, kad apie gautą Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) informaciją dėl asmenų neteisėtai prekiaujančių asmens apsaugos priemonėmis bei dezinfekciniais skysčiais. Ministras tikina, kad pažeidėjams jau yra skirtos baudos ir viliasi, kad FNTT padės užkardyti nelegalią prekybą asmens apsaugos priemonėmis.

„Gavome duomenis apie atliktus konkrečius patikrinimus, gautą ir surinktą (FNTT – ELTA) informaciją apie prekybą asmens apsaugos priemonėmis arba dezinfekciniais skysčiais neturint tam verslo liudijimų, neinformavus valstybinės mokesčių inspekcijos, arba neišdavus pirkėjui pinigų priėmimą patvirtinančių dokumentų“, – Sveikatos apsaugos ministerijoje surengtoje konferencijoje kalbėjo A. Veryga.

Sveikatos apsaugos ministras informuoja, kad pažeidėjams jau yra skirtos baudos, bei akcentuoja gavęs FNTT patikinimą, kad tai tik kovos su nelegalia prekyba pradžia.

„Jau yra skirtos ir baudos tokiems pažeidėjams ir turime kolegų iš Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos patikinimą, kad šie tyrimai, kurie yra atlikti yra tik pradžia tokio darbo ir tikimės, kad jų pastangomis bus užkardytos veikos, kuriomis yra siekiama pasipelnyti neturint nei tokiai prekybai tinkamų leidimų, nei fiksuojant gautas pajamas“, – teigė A. Veryga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
O štai ,,kaukių su nuotaika" reklamuotojai darbuojasi pilnu tempu, siūlo kaukes po 10 eurų ir, tikriausiai, atranda pirkėjų. Ta reklama tokia įkyri, tiek ilgai tęsiasi, kad jau nekelia nuotaikos, o vemti verčia. Ar ne gėda jiems naudotis kitų nelaime?

Juozas

Juozas portretas
Pritariu Vladui 100%. Bausti kontrabandininkus: ir med.apsaugos priemonėmis, ir narkotinėm medž., ir rūkalais, ir ginklais... Konfiskuojant turtą, išsiaiškinti giminaičių pajamas. Tikrai sumažintų nusikalstamumą.

ALGIS

ALGIS portretas
O D. BAUMILA AR PAKLIUVO Į ŠĮ RATĄ
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių