Netektis: mirė psichologės A. Matulaitės dukra Una

  • Teksto dydis:

Psichologė-psichoterapeutė Agnė Matulaitė savo feisbuko paskyroje pasidalijo liūdna žinia. Ji parašė, kad mirė jos 21-erių metų dukra Una.

Apie tai socialiniame tinkle pranešė ir Vilniaus meras, buvęs A. Matulaitės sutuoktinis, Remigijus Šimašius. Jis pareiškė užuojautą dėl Unos mirties.

A. Matulaitė feisbuke savo dukrai, taip anksti iškeliavusiai iš šio pasaulio,  skyrė itin gražius ir jautrius žodžius.

„Nėra paprasto būdo pranešti apie artimo žmogaus mirtį, dukros mirtį. Kartais pranešti gelbėja tradicijos. Tačiau apie Uną nieko tradiciško nebuvo. Tad tradicijos su ja man tarsi išnyko irgi. Ir norisi delsti. Gal atrodo, jei nepripažinsiu, to ir nebus? Ir visgi, tai jau nutiko. Jau taip yra.

Ryškiausiai Uną matau žiedais pasipuošusią, sėdinčią ant šaligatvio margame gyvenimo karnavale. Savotišką Amy Winehouse. Tik ne dainuojančią, o nuolat kažką piešiančią, tapančią, stebinčią. Arba ateinančią link mūsų didžiuliam apkabinimui.

Draugai, su kuriais kalbu apie Uną šiandien, vienbalsiai sako, kad nebuvo sutikę TOKIO gyvo žmogaus. Ir kartu, matyt, žmogaus, kuris tarsi nujausdamas, kiek ne daug laiko turi šioje žemėje, nebuvo linkusi tuščiažodžiauti.

Jausmas šiandien toks, tarsi dabar stojo tyla. Net ne spengianti, o tokia be galo tyli tyla“, – rašė A.Matulaitė.

A. Matulaitė teigė, kad dar nežino, dėl kokios priežastis dukra mirė taip anksti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

PASIDRODYSIU , KAIP NEJAUTRUS , BET

PASIDRODYSIU , KAIP NEJAUTRUS , BET portretas
Tiesiog nemalonu skaityti , kai žmonės NAUDOJASI ŽINOMOMU ( o čia dar - buvusiu). Žinoma skauda , žinoma gaila , bet kam rašyt ,jei nenori parašyti net mirties priežasties ir palieki atviras duris tautiečių fantazijai bujoti ..... Keistas psichologo elgesys...

Simas

Simas portretas
S A D S - sudden adult dead syndrome tai vakcinos pasekme,zmones mirsta miegant,stovint futbolo aiksteje ypac jauni zmones!!! R I P ! Pasidomekite!!

Aš portretas
Liūdna :( Bet motina negali nežinoti-nuo ko mirė dukra. Taip nebūna...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių