Nepasiskiepiję ruošiasi draudimui lankytis didelėse parduotuvėse – prekes šluoja iš anksto

  • Teksto dydis:

Valdžia braukia raudoną liniją, nuo kada į didelius prekybos centrus galimybių paso neturintys žmonės nebus įleidžiami – rugsėjo 13 d. Pirkėjai nesnaudžia ir reikiamų prekių skuba jau dabar. Žmonės kalba, kad kai didesnėse parduotuvėse lankytis bus galima tik turint galimybių pasą, chaosas bus neišvengiamas, praneša Info diena.

„Kadangi turiu galimybių pasą, tai aš nesuku galvos“, – kalbėjo viena vilnietė.

„Manau, kad bus problemų tikrai. Kai suvaržyta laisvė kažką veikti, tai atsiranda problemos“, – sakė kita.

Yra ir tokių, kurie jau pasiskiepijo, tačiau galimybių paso vis tiek neturi.

„Galimybių pasą lygtai turėčiau, bet jį reikia internetu atsisiųsti. Tai yra problemėlė“, – skundėsi vienas vyras.

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys žadėjo, kad iki naujų ribojimų pradžios ras būdą, kaip galimybių pasą išsiimti paprasčiau.

„Girdime tuos nuogąstavimus, kad gali būti per daug apkrauti šeimos gydytojai. Ta problema yra sprendžiama, tariamasi, nes manome, kad tikrai tai galima daryti ir vakcinavimo centruose, ir mobiliuose punktuose, bus tariamasi ir su vaistininkų bendruomene“, – sakė A. Dulkys.

Galimybių pasą lygtai turėčiau, bet jį reikia internetu atsisiųsti. Tai yra problemėlė.

Prekybininkai aiškina, kad rugpjūtį pirkėjų antplūdis jaučiamas kiekvienais metais, tačiau šiemet – viskas kitaip.

„Klientų srautas yra išaugęs nuo 10 iki 15 proc., priklausomai nuo parduotuvės. Vidutinis krepšelis yra ūgtelėjęs apie 10 proc. Lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, pokytis akivaizdus“, – kalbėjo „Ermitažo“ rinkodaros vadovė Ieva Vasiliauskienė.

Verslininkai tikisi, kad valdžia dėl griežtų ribojimų prekybos centruose dar persigalvos. Esą saugiai žmonės gali apsipirkti ir dėvėdami kaukes. Verslas prognozuoja, kad dėl draudimo prekyvietėse lankytis žmonėms be galimybių paso nuostoliai neišvengiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nera jokios ekstrimalios situacijos. Atsisiuskite nemokamas pdf knygas is interneto: Edward Griffin 'The Creature from Jekyll island'; Gary Allen 'Rockefeller File'; 'Scenarios for Future of Technology and International Development'. Gerai isaiskinta kur suo paknistas.Paskutinej tai raso apie tai kokie zmones yra kvaili ir kaip tuo galima pasinaudoti.

Lija

Lija portretas
Ar tas straipsnis vėl gąsdinimas, mat neįleis į prekybcentrius??? Tik į pačius didžiausius negalės, o yra pakankamai mažesnių - LIDL , IKIUKAi ir kt., taip kad nenumirsim, tik prašom mūsų negąsdinti su tokiom durnom antraštėm

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
As badausiu gal ir mirsiu bet mane tik mirusi paskiepys,gali acitiki kad prades uzpuldinet zmones su prekem isauks nusikalstamumas.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių