Pereiti į pagrindinį turinį

N.Laužikienė laikinai vadovaus Socialiniam departamentui

2005-02-19 09:00

Penkiolika metų Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriui vadovavusi istorikė Nijolė Laužikienė paskirta Socialinio departamento vadove laikinai. Tik po neeilinio vertinimo liepos mėnesį bus nuspręsta, ar ji liks šiose pareigose nuolat.

Nors praėjusių metų gruodį per valstybės tarnautojų eilinį vertinimą komisija N.Laužikienės, kaip skyriaus vedėjos, darbą įvertino labai gerai, tačiau, norint perkelti į aukštesnes pareigas, po pusmečio ji vėl bus įvertinta, ar tinkama vadovauti departamentui. Laikinosios departamento vadovės pareigas N.Laužikienė pradės eiti nuo kovo pirmosios.

Ji patikino, kad kultūra buvo ir liks jos gyvenimo dalis. „Pažindama platesnį socialinį kontekstą, galėsiu priimti ir kultūrai reikšmingus dalykus“, - sakė N.Laužikienė. Balandį ji baigs kultūros politikos ir kultūros vadybos magistrantūros studijas Dailės akademijoje.

Po to, kai septynerius metus dirbęs Socialinio departamento vadovu Egidijus Prižgintas buvo paskirtas savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju, departamento direktoriaus pareigas pakaitomis ėjo Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Janina Asadauskienė ir N.Laužikienė.

Savivaldybės administracijos vadovai turėjo teisę apsispręsti, ar skelbti viešą konkursą, ar suteikti galimybę siekti karjeros saviems - savivaldybės administracijos valstybės tarnautojams. Pasirinktas pastarasis variantas.

Kultūros skyriaus vedėjo pareigas laikinai eis šio skyriaus vyriausiasis specialistas Vidas Pakalniškis.

Daugiausia laisvų etatų savivaldybėje dabar Aplinkos kokybės skyriuje - iš vienuolikos reikalingų specialistų čia dirba trys. Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Danutė Valuckienė paaiškino, kad skyriaus veikla plečiama, reikės specialistų, kurie rūpinsis atliekų tvarkymo reikalais. Tačiau darbo užmokesčio fondą taryba patvirtino tik sausio pabaigoje, todėl tik dabar ir pradedami tvarkyti visi konkursui skelbti reikalingi dokumentai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų